Tematikus rendezvények

  • Családi nap
  • Vállalati nap

Vajon mi mindenre van szükség egy családi nap szervezéséhez? Önnek csak ki kell találni egy jó időpontot, nem árt, ha akkor már szép az idő, hogy sok szabadtéri esemény szerepelhessen a programok között. Nagy segítség az is, ha meghatározza a létszámot, körülbelül hány felnőtt és hány gyerek résztvevővel számolhatunk az eseményen. A többit bízza ránk!

A családi nap lelke az ötlet

Az igazán sikeres rendezvény lelke a jó ötlet. Kifogyhatatlanok vagyunk a jó ötletekből, de nem hisszük azt, hogy Önnek nem lehet ötlete. Azt is szívesen megvalósítjuk.

Hová menjünk?

Adatbázisunkból több tucat családi nap helyszín közül választhat, akár a fővárosban, akár a Budapest környékén, vagy az ország távolabbi vidékein szeretné megtartani az eseményt. Tudjuk, hogy fontos szempont, hogy a résztvevők választhassanak a tágas fedett és szabadtéri helyszínek között, a programokat rossz idő esetén is meg lehessen rendezni, elférjen minden autó, de azok is kényelmesen meg tudják közelíteni a családi nap helyszínét, akik a közösségi közlekedést használják.

Jó program nélkül mit sem ér a családi nap!

Ha megvan a helyszín, szükség van egy jó programra. Egy megadott téma köré szeretné felépíteni a programokat? Esetleg jól jönne egy kis segítség a koncepció kitalálásában? Vagy felejtsük el a tematizálást, csak az a lényeg, hogy a családi nap minden résztvevője jól érezze magát, legyen akár felnőtt, akár gyerek? Ajánlatunkban a klasszikus elmaradhatatlan programelemek mellett megtalálja az újdonságokat, különlegességeket, amire mindenki csak annyit tud mondani, wow!

Együnk valami finomat!

A programban jólesően elfárad mind a felnőtt, mind a gyerek, a sok éhes száj csak arra vár, hogy valami finomsággal csillapíthassa az éhségét. Bográcsos babgulyás, sült kolbász, palacsinta, kürtős kalács… – van másmilyen családi nap étek is, kérdezzen meg róla minket!

Dekoráljunk egy kicsit!

Vagy inkább nagyon? Legyen a családi nap helyszíne kedves mókás és különleges. Rengeteg ötletünk van! Persze a kellemes élmények mellett igen fontos az is, hogy eközben mindenki biztonságban legyen.

A Day Holiday munkatársát a szervezés során és a helyszínen is folyamatosan a rendelkezésére áll Önnek és a résztvevőknek. Bármilyen kérdés, kérés esetén azonnal intézkedik. Rábízhatja magát.

Bízza rendezvényét a Day Holiday-re és Önnek nem lesz más dolga, csak élvezni a családi nap programjait, a többi résztvevővel együtt.