GYIK

Miért éri meg a Day Holiday-jel dolgozni?

A Day Holiday rendezvényszervezője számtalan feladatot vehet le a megrendelő válláról. Ismeri a helyszíneket, szállodákat, az ott dolgozó kulcsembereket. Több éves tapasztalata alapján segítséget nyújt a rendezvény számára ideális helyszín megtalálásában, a szervezés során felmerülő buktatók elkerülésében. A Day Holiday a szervezésért nem számít fel külön szervezési díjat.

Milyen feladatokat vehet át a rendezvényszervező?

A szervezéssel kapcsolatos idegeskedést levesszük a válláról. Az egész eseményről forgatókönyvet készítünk. Kreatív ötletekkel szolgálunk, programgyártást is vállalunk. Rendelkezünk a sikeres rendezvény lebonyolításához szükséges alvállalkozói háttérrel. Feladataink közé tartozik a teljes körű rendezvényszervezés: a vendéglátás biztosítása, szabadidős programok szervezése, a transzfer. Segítünk a regisztrációban a rendezvény előtt vagy a helyszínen, otthon vagyunk a tréningek szervezésében, biztosítunk idegenvezetőt, hostesst, tolmácsot. A Day Holiday különös hangsúlyt fektet arra, hogy bárhol szervezzen rendezvényt, jelen legyen valaki az iroda képviseletében. A rendezvény végén minden részletre kiterjedő pénzügyi elszámolást készítünk. Keressen minket minden szervezéssel kapcsolatos kérdésben!

35 fő alatti rendezvénye van?

Könnyen, gyorsan, online szeretne szervezni? 2016-tól erre is lehetősége van a Day Holiday SmartPlatform ajánlatkérő rendszerünk segítségével. Új alkalmazásunk segítségével időt és költséget spórolhat meg. Kérjen ajánlatot a Konferenciakonline.hu oldalunkon közvetlenül a rendezvényhelyszínektől!

Viszont, ha Ön 35 fő alatti rendezvény esetén is igényli személyes jelenlétünket és testreszabott szolgáltatásunkat, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Mennyibe kerül a Day Holiday segítsége?

Semmibe, a Day Holiday nem számít fel szervezési díjat, sőt! A szállodákkal, alvállalkozókkal kialakult több éves jó kapcsolat és forgalom alapján a szokásosnál jobb árakat tudunk elérni.

Milyen további kedvezményekkel jár, ha a Day Holiday-jel dolgozom?

•             A hét elején extra kedvezményt biztosítunk a szerződött szállodákban.

•             Partnercégeink munkavállalóinak jelentős kedvezményeket biztosítunk a szerződött szállodákban, egyéni pihenés, családi nyaralás esetén.

Milyen rendezvénynél érdemes rendezvényszervezőt választani?

Céges rendezvény, családi nap, incentive út, gálavacsora? Minden olyan esetben, amikor jól jön egy tapasztalt segítség, ha kell néhány jó ötlet, amikor pimaszul jó árra van szükség, ha kell egy ember, akihez a résztvevők minden kérésükkel fordulhatnak és egyáltalán: amikor fontos, hogy a rendezvény sikeres legyen!