Reprezentációs rendezvények

  • termékbemutató
  • sajtótájékoztató 
  • road-show

Vállalatunk sikerét partnereinkkel is meg kell osztani. Az új termékeket, az új híreket, az új kutatási eredményeket, mindent, amire büszkék vagyunk, hogy értesüljön róla ország-világ és minden résztvevő, aki elfogadta a meghívásunkat. Legyen az egy nagy létszámú, többnapos konferencia, egy termékbemutató vagy egy sajtótájékoztató, a bejelentés, megbeszélés élményét nagyban befolyásolják a környezet és a szolgáltatások. A Day Holiday rendezvényszervezőinek feladata, hogy a vendégek pozitív élménnyel térjenek haza, és magukkal vigyék a vállalat jó hírnevét.

A Day Holiday rendezvényszervezői nagyon jól ismerik a budapesti és a vidéki rendezvényhelyszíneket. Ossza meg velünk, mi a rendezvény célja! Elkápráztassuk a konferencia, termékbemutató vagy a sajtótájékoztató vendégeit egy látványos helyszínnel? Vagy inkább keressünk egy szolid ám kellemes helyet, ahol tökéletes a kiszolgálás? Több mint száz szerződött szállodai partnerrel dolgozunk az ország egész területén és a környező országokban, biztos, hogy megtaláljuk az Ön rendezvényéhez illőt.

A konferencia, termékbemutató és egyéb rendezvények sikeréhez hozzájárulhatnak a szervezett programok is. Zenés, táncos estek szervezése, egy híres művész vagy sportoló előadása, borkóstoló, pálinka, tea, méz vagy sajt kóstolása, szakértő bemutatással, látványos környezetben, vagy egy gasztronómiai kaland egy igazán jó étteremben, játékos vagy komolyabb vetélkedők, vagy egy olyan látványos program, ahol végig vonul a nap vezérfonala – kifogyhatatlanok az ötleteink: