Aranynap-díj

Jelenlegi díjazottak

Aranynap-díj 20162017. május 16-án tizenkettedik alkalommal, a megújulás jegyében került sor az Aranynap-díj átadására, amellyel a legjobb hazai konferencia és wellness szállodák munkáját ismeri el a díjalapító Day Holiday Kft. Az idei díjátadó ünnepség házigazdája a Hilton Budapest, amelynek felújított báltermét ezen a rendezvényen láthatták először a vendégek.

A rendezvényszervező cég megrendelői, vendégei és munkatársai véleménye alapján, szakmai szempontok szerint értékelte a legjobb szállodákat.

 

Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2016-ban az ibis Styles Budapest Center.

Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2016-ban az Aquaworld Resort Budapest ****Superior.

Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2016-ban a Vital Hotel Nautis****superior.

Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája 2016-ban a Hilton Budapest.

A díjalapító az újonnan nyílt hoteleknek is igyekszik lendületet adni, közülük kerül ki Magyarország legígéretesebb szállodája. Magyarország legígéretesebb 2016-ban megnyitott szállodája a Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok.

A legjobb wellness szolgáltatásokat nyújtó hotel díjának odaítélésében a Turizmus Trend olvasói is segítséget nyújtottak szavazataikkal. Magyarország legjobb wellness szállodája 2016-ban a Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda.

A díjazottakat Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének általános alelnöke és Szántó Zoltán a Turizmus Trend főszerkesztője köszöntötte. A díjnyertes szállodák szakmai közönség előtt mutatkozhattak be.

A programot idén is népszerű fellépők színesítették. A meghívottakat érkezéskor Garami Gábor szórakoztatta a Dominikánus udvarban, a gálavacsora után a jó hangulatot Fábián Juli & Zoohacker zenéje biztosította. A vendégek az est folyamán egy gasztrokvíz során a tudásukat is próbára tehették.

A céges rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére 1995-ben elsőként alakult, magyar tulajdonú Day Holiday Kft. több mint húszezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalatával a háta mögött 2005 óta rendezi meg az Aranynap-gálát.


Kezdetek

Az Aranynap-díjat a Day Holiday Kft. 2005-ben alapította. Nyilvántartott védjegy. Azzal a céllal jött létre, hogy értékelje Magyarország legjobb konferenciaszállodáit. A Day Holiday Kft. megrendelői és munkatársai szakmai szempontok alapján hasonlítják össze a hazai konferencia helyszíneket.

A díj szimbólum: a szállodák szakembereinek, illetve a rendezvény piac szereplőinek kézfogása.  
Maga a kézbe vehető díj, Botos Péter Ferenczy Noémi-díjas üvegművész alkotása. A műtárgy.com neves hazai kortárs képzőművészeket bemutató sorozatában közölt interjút a művésszel, amely bővebben bemutatja munkásságát és alkotásait >>

A díj odaítélésével egyúttal megköszönjük a szállodák munkáját. A díjazottak megbízható és magas színvonalú szolgáltatásaikkal segítették cégünket a sikeres rendezvények szervezésében.

Évente öt kategóriában díjazzuk a legjobb hazai konferenciaszállodákat:

  • Magyarország legjobb *****-os konferenciaszállodája
  • Magyarország legjobb ****-os budapesti konferenciaszállodája
  • Magyarország legjobb ****-os vidéki konferenciaszállodája
  • Magyarország legjobb ***-os konferenciaszállodája
  • Magyarország legígéretesebb tárgyévben megnyitott szállodája

Partnerszállodáink munkáját wellness kategóriában is évről-évre minősítjük és díjazzuk.

A wellness díjat a Day Holiday Kft. a Professional Publishing szakmai kiadványával, a Turizmus Trend-del közösen adja át minden évben, két kategóriában:

  • Magyarország legjobb budapesti wellness-szállodája
  • Magyarország legjobb vidéki wellness-szállodája

    2015-től egyesítettük a két díjat, immáron Magyarország legjobb wellness-szállodája címre pályázhatnak a szállodák.