Céges rendezvények

Sokszor van úgy, hogy egy kicsit ki kell mozdulni az irodából. Az oktatás, tréning, meeting, konferencia ideális helyszíne legyen könnyen megközelíthető, de csendes. A teremben természetes fény, kellemes hőmérséklet, és jó levegő várja a résztvevőket. A szobák kényelmesek, az étel finom, a személyzet segítőkész és gyors reagálású legyen. Léteznek ilyen helyszínek és mi tudjuk azt is, hogy hol(akár külföldön is)! Egyedi ötleteit is szeretettel fogadjuk és örömmel, kreatív ötletekkel támogatjuk megvalósulásukat! Rendezvénye A-tól Z-ig, "Akezdetektől" egészen "aZárópillanatokig" való lebonyolítását nyugodt szívvel bízhatja profi csapatunkra, amit igény esetén helyszíni jelenléttel biztosítunk!

Reprezentációs rendezvények

Termékbemutatót, road-show-t, vagy sajtótájékoztatót szervezne?! Fontos, hogy vállalata sikerét megossza partnereivel is! Az új termékeket, az új híreket, az új kutatási eredményeket, mindent, amire büszke, hogy értesüljön róla ország-világ és minden résztvevő, aki elfogadta a meghívását. Legyen az egy nagy létszámú, többnapos konferencia, egy termékbemutató vagy egy sajtótájékoztató, a bejelentés, megbeszélés élményét nagyban befolyásolják a környezet és a szolgáltatások. A Day Holiday rendezvényszervezőinek feladata, hogy a vendégek pozitív élménnyel térjenek haza, és magukkal vigyék a vállalata jó hírnevét, ne csak terméke, de rendezvénye kapcsán is.

Gasztronómiai rendezvények

  • gálavacsora
  • fogadás
  • koktél party
  • műsoros est

Fehér asztal mellett sok fontos döntés született már. Vállaljuk a tökéletes helyszín megtalálása mellett a helyszín dekorációját, segítséget nyújtunk a menü kiválasztásában, a parkolással kapcsolatos kérdésekben! Bízza ránk a menükártya, a meghívó elkészítését, vagy akár a meghívott vendégek regisztrációját is.

Tematikus rendezvények

Legyen a rendezvénye családi nap, vállalati nap, akár csak egy tréning, igazán egyedivé, emlékezetessé teheti, ha egy adott téma köré szervezi! Kérje segítségünket bátran, a lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt! A segítségünkkel elvarázsolhatja vendégeit a vadnyugatra, az ókori Görögországba, a 20-as évek Amerikájába, vagy akár a Holdra... Csapatunk ebben is segít Önnek! A helyszínen is, mivel a nagy létszámú rendezvényeinken kollégáink minden esetben jelen vannak!

Bízza rendezvényét a Day Holiday-re és Önnek nem lesz más dolga, mint élvezni a rendezvénye minden egyes percét vendégei társaságában!

Incentive utak

Egy jól szervezett utazással köszönetet mondhat az eddig elvégzett kiemelkedő munkáért, a jó együttműködésért, az elért eredményekért.

A Day Holiday több éves tapasztalattal rendelkezik az incentive utak szervezésében, nemcsak Magyarországon, hanem a környező országokban is.

Kiegészítő programok

Minden utazást a kiegészítő programok tesznek igazán emlékezetessé, mint például:

  • borkóstoló (pálinka, szivar, csokoládé, sajt, tea, fűszer stb. kóstolások)
  • kirándulás (autóbusszal, hajóval, kerékpárral, kenuval vagy limuzinnal)
  • kalandparkok, lovagi tornák, challenge túrák, télen-nyáron
  • aerobic, zumba, különböző sport programok
  • városnézés (hagyományosan, vagy egy kicsit másképp, szárazföldön és vízen)
  • esti szórakoztató programok (táncestek, dj-k, zenekarok)