Céges rendezvények

  • céges rendezvény
  • tréning (indoor és outdoor)
  • road show

Sokszor van úgy, hogy egy kicsit ki kell mozdulni az irodából. Az oktatás, tréning ideális helyszíne könnyen megközelíthető, de csendes. A teremben természetes fény és kellemes hőmérsékletű, jó levegő van. A szobák kényelmesek, az étel finom, a személyzet segítőkész és gyors.  Léteznek ilyen tréninghelyszínek és mi tudjuk azt is, hogy hol. Persze Önnek lehetnek további igényei, kérjük, ossza meg velünk és mi teljesítjük!

A tréningek szakmai anyagában is tudunk segítséget nyújtani, szívesen ajánlunk képzések, továbbképzések szervezésében gyakorlott trénereket és tréning programokat.

Az elért eredmények, kitűzött célok megbeszélése is gyakran felmerülő, fontos rendezvényigény. Lényeges szempont, hogy a rendezvény helyszínén elegendő terem legyen, minden csoport kényelmesen, nyugodt, ám inspiráló környezetben folytassa a megbeszéléseket. Sokak által kedvelt, vagy akár szokatlan, formabontó helyszíneket is szívesen ajánlunk.

A szervezés során és a tréning, céges rendezvény helyszínén rendezvényszervező kollégánk folyamatosan rendelkezésre áll a felmerülő igények, kérések gyors elintézése érdekében.

Bízza ránk a megfelelő technika, az esti programok és az utazás megszervezését is. Országos beszállítói hálózatunkkal mindenhol a legjobb áron tudjuk biztosítani a szolgáltatásokat.

Akkor se feledkezzen meg a Day Holiday rendezvényszervező irodáról, ha a céges rendezvény szervezését a környező országok valamelyikében képzelte el.

Örömmel adunk ajánlatot a helyszínre, a helyi programokra és az utazásra is.