A Hotel Lycium**** Debrecen Átrium éttermébe ismét egyedülálló vacsoraestre invitálja az érdeklődőket Szerdi Zsuzsanna szállodaigazgató és Molnár László F&B manager.
Ezúttal távoli tájak különleges ételeit vonultatja fel menüsorában december 2-án Segal Viktor sztárséf, gasztronómiai tanácsadó.
A vacsorát követően az ínyencségek elkészítésének kulisszatitkait is megosztja a vendégekkel a sztárséf, személyes beszélgetések során.
A Hotel Lycium****-Kölcsey Konferenciaközpont rendezvényeinek kiváló gasztronómiai hátterét a négycsillagos szálloda Átrium éttermének konyhája biztosítja, melynek magas színvonalát ezen különleges gasztronómiai események is fémjelzik.
Az élményvacsoráról bővebb információt a szálloda www.hotellycium.hu című weboldalán olvashatnak a gasztronómia szerelmesei.