Varró Zoltán tervei alapján megújult a Mamaison Hotel Andrássy szállodájában üzemelő Andrássy Garden étterem belső tere, ugyanakkor az éttermi kínálat is frissült.
A szálloda legfontosabb üzleti partnereinek mutatta be az étterem átalakult belső terét. Az eseményen Nagy-Szász István, az üzemeltető CPI hotels Hungary ügyvezetője kiemelte, hogy egy szálloda életében óriási dolog, amikor a tulajdonos pénzt áldoz fejlesztésre, ennek alapján az eredményes működés teremtette meg. A cégnél további fejlesztések is napirendben vannak.
A már üzemelő házak mellett 2024 szeptemberétől több új projekt előkészítése is zajlik. Ez év decemberétől a regionális portfólió a CPI Hotels legújabb, bécsi egységével bővül, és Budapesten a Mérleg utcai építkezések újraindításával párhuzamosan már javában zajlanak az előkészítő munkálatok a két új budapesti egységgel kapcsolatban is.
Az egykori Starlight Suiten Hotel helyén 2025 második negyedévének elején nyílik meg egy teljes átalakulás és brandváltás után az 54 szobás Mamaison Hotel Chain Bridge Budapest. Az új hotel közvetlen szomszédságában várhatóan 2025 októberében debütál a Mamaison brand új „Vibe” koncepciója, a 96 szobás Mamaison Vibe Hotel Budapest Downtown – mindkét hotel Varró Zoltán belsőépítész tervei alapján épül és színesíti hamarosan a budapesti szálláskínálatot.
Varró Zoltán az Andrássy étterem felújításáról elmondta, hogy a szálloda árnyas kertjét igyekezett megidézni a belső térben, kozmopolita és magyar elemek ötvözésével. Hozzátette, hogy igyekezett hű lenni az épület tervezője, Hajós Alfréd örökségéhez, így jelentek meg a külső íves formái a belső térben is. Kialakítottak egy bárt is az étteremben, ahol bárki válogathat a különleges koktélok között.
Az étterem belső terének megújulása mellett az étlap is megújult, ezúttal az ősz ízei és a tipikus magyar alapanyagok köszönnek vissza a menüről. A fogások között találjuk például a kacsamájpástétomot, a nyúlpaprikást és az újragondolt, szarvasgomba pesztóval megbolondított lángost.
Forrás: Szántó Zoltán, Turizmus.com