A több mint 30 éves szakmai múlttal rendelkező Lutz Lajos júliustól a Párisi Udvar Hotel Budapest és a hozzá tartozó Párisi Passage Café & Brasserie étterem és kávéház executive chef pozícióját tölti be.
A szakember – aki a magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja – korábban olyan, a hazai gasztronómiában meghatározó éttermekben dolgozott, mint a Mágnáskert, az akkor Kalla Kálmán vezette Gundel étterem, a Pierrot, vagy a 21 A Magyar Vendéglő.
„Ötletekkel és izgalommal telve vágok neki ennek az időszaknak. Egy szálloda teljes vendéglátásáért felelni komoly kihívás, a Párisi Udvar pedig Budapest egyik ikonikus épülete. Boldog vagyok, és alig várom, hogy az étterem ismét megnyissa a kapuit”– mondta el Lutz Lajos új pozíciója kapcsán.
A Párisi Passage étterem július 8-án nyitja meg ismét kapuit.
A szerdai napon már az új executive chef és csapatának ételeit kóstolhatják a vendégek.
Fotó: Párisi Udvar
Forrás: turizmus.com