Hatan jutottak a Bocuse d’Or magyar döntőjébe

A mezőnyben tíz séf versenyzett vidékről, a fővárosból, Michelin-csillagos éttermekből és luxushotelek éttermeiből.

Csik Gábor – Caviar & Bull Budapest

Csorba István – Andrássy Rezidencia Wine & Spa

Elek Richárd – KönyvBár & Restaurant

Győrffy Árpád – Kollázs – Brasserie & Bar

Haraszti Zsolt – Société Budapest

Huszár Tibor – Fenyves Szálloda és Konferencia-központ

Kelemen Roland – Hunguest Hotel Aqua-Sol

Palágyi Eszter – Matild Palace Budapest

Tóth Pál – Kővirág Étel-Ital-Ágy

Veres István – Babel Budapest

A versenyt Veres István, a Babel séfje nyerte, második helyen Palágyi Eszter végzett a Matild Palace-tól, a harmadik Haraszti Zsolt, a Societé konyhafőnöke lett, valamint a döntőbe jutott még Csik Gábor, Huszár Tibor és Kelemen Roland is.

A hat versenyző közül februán 5-én, a magyar döntőn derül ki, hogy ki képviselheti Magyarországot a Bocuse d’Or Europe 2020 tallini selejtezőjén.

Forrás: Magyar Konyha