A mezőnyben tíz séf versenyzett vidékről, a fővárosból, Michelin-csillagos éttermekből és luxushotelek éttermeiből.
Csik Gábor – Caviar & Bull Budapest
Csorba István – Andrássy Rezidencia Wine & Spa
Elek Richárd – KönyvBár & Restaurant
Győrffy Árpád – Kollázs – Brasserie & Bar
Haraszti Zsolt – Société Budapest
Huszár Tibor – Fenyves Szálloda és Konferencia-központ
Kelemen Roland – Hunguest Hotel Aqua-Sol
Palágyi Eszter – Matild Palace Budapest
Tóth Pál – Kővirág Étel-Ital-Ágy
Veres István – Babel Budapest
A versenyt Veres István, a Babel séfje nyerte, második helyen Palágyi Eszter végzett a Matild Palace-tól, a harmadik Haraszti Zsolt, a Societé konyhafőnöke lett, valamint a döntőbe jutott még Csik Gábor, Huszár Tibor és Kelemen Roland is.
A hat versenyző közül februán 5-én, a magyar döntőn derül ki, hogy ki képviselheti Magyarországot a Bocuse d’Or Europe 2020 tallini selejtezőjén.
Forrás: Magyar Konyha