Eredetiség, kreativitás, érthetőség, átláthatóság, a kivitelezés minősége, a pályázati munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja – ezek annak a versenynek a főbb szempontjai, amelyek alapján a Turizmus Trend és Vendég & Hotel szaklap meghirdeti idei GastroDesign versenyét.
A megmérettetésen hazai szállodák, éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák, valamint szállodák kisebb-nagyobb vendéglátóegységei vehetnek részt. A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátóipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design- és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére, és arra, hogy a vendégoldal területéről mennyire meghatározó az adott vendéglátóegység megjelenése.
A szervezők Gastro és Szálloda kategóriában várják a nevezéseket, ezeken belül alkategóriákat is kijelöltek a belsőépítészet és a design területén. Az idén először a Terv-Concept kategória indításával pályakezdő tervezők, belsőépítészek, designerek is lehetőséget kapnak arra, hogy bemutatkozzanak munkáikkal.
Elismert nemzetközi szakértők a hazai szakmédia képviselőivel közösen bírálják majd el a beérkezett pályamunkákat. A díjátadóra exkluzív körülmények között, gálavacsorával, zenés-táncos programmal kerül majd sor. A nevezési határidő június 30. Részletes információ és versenykiírás ITT.