A győri Eto Park Hotel****superior szálloda 1000 m2 konferencia kapacitással, 236 férőhelyes parkolóval, szakszerű kiszolgálással és elhivatott hozzáállással támogatja az eredményes rendezvényeket.
A szálloda most tavaszi ételvariációkkal és megújult menükínálattal várja vendégeit! Egy kis ízelítő tányérszervizes ajánlataiból: hideg előétel – medvehagymás mascarponés rilette, csírával, házi olivás kenyérrel, főétel – porhanyós sertéspofahús római köményes mártással, tejszínes cukkinis burgonya mille feuille-vel, konfitált paradicsommal, nameko gombával, desszert – epres tányérdesszert.
Május 31-ig foglalt rendezvényterem és catering foglalása esetén a szálloda a moderációs eszközök használatát ingyenesen biztosítja.
Kérdésével forduljon bizalommal a Day Holiday munkatásaihoz az info@dayholiday.hu címen!