Egy felejthetetlen gasztronómiai élmény

Ez a program nemcsak az ínycsiklandó ételek elkészítésének örömét kínálja, hanem a közösségi élményt is erősíti.

Bográcsos főzés: A közös élmény

Időtartam: Kb. 2-3 óra (a választott ételtípustól függően)
Javasolt létszám: 5-100 főig

Program menete:

Nyersanyagok és eszközök biztosítása:
Minden szükséges alapanyagot, fűszert és eszközt biztosít a Geréby Kúria csapata, így Önöknek csak a főzés élményére kell koncentrálniuk. Bogrács, állvány, tűzifa és a receptek mind rendelkezésre állnak.

Bográcsos ételek elkészítése:
Az alábbi ízletes bográcsos ételek közül háromfélét választhatnak, amelyeket saját maguk készíthetnek el:

  • Tavaszi jércetokány
  • Csirkepörkölt
  • Tejszínes-gombás pulykatokány
  • Zúzapaprikás
  • Kakas here- és taréjpörkölt
  • Csikóstokány
  • Csülökpörkölt

Desszertek:
Az ebéd vagy vacsora után kétféle desszertet választhatnak, melyeket a szálloda személyzete készít el és szolgál fel:

  • Alföldi baracklekváros tejespite
  • Palacsinta
  • Mákos guba
  • Rétes

Salátabüfé:
A friss és ízletes saláták szerelmeseinek salátabüfét kínálnak, benne:

  • Görög saláta
  • Kevert zöldsaláta vinaigrette mártással
  • Házi vegyes savanyúság
  • Őszibarackbefőtt

Kiegészítő szolgáltatások:
A levest, a köreteket és a desszertet a Geréby Kúria csapata készíti el és szolgálja fel. A program végén a mosogatást és a takarítást is átvállalják, így Önök gondtalanul élvezhetik az eseményt.

Időzítés:
A délelőtti program ebéddel, a délutáni program vacsorával zárul, rugalmasan igazodva az Önök időbeosztásához.

A program további részletei>>

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot az info@dayholiday.hu email címen, a csapat létszámához igazítva!

Egyéb csapatépítő programok>>