A zalai vidék csendes kis erdőitől övezett falu, Bázakerettye sok élményt nyújt az ide érkező vendégeknek. Kisebb rendezvényeknek és közös programoknak is kiváló helyszíne itt a Bonne Chance Restaurant és Hotel.
A göcseji dombok közötti völgyben, Nagykanizsától északnyugatra fekszik Bázakerettye. Budapesttől végig autópályán közelíthető meg, és egy 400 hektáros erdő közvetlen szélén található a kiemelt üzleti infrastruktúrával és jól felszerelt konferenciateremmel is rendelkező Bonne Chance Restaurant és Hotel. A 11 szobával és egy családi szobával rendelkező szálloda tökéletes helyszín lehet közös élményekre – főzésre, túrákra, borozásokra – vágyó baráti társaságoknak vagy legfeljebb ötven fős céges partiknak, tréningeknek.
A Gault & Millau ajánlott éttermei között szereplő és a 2015-ben a Dining Guide által a 100 hazai legjobb közé választott étterem asztalára a környék legjobb borai, pálinkái, mézei kerülnek, emellett házi készítésű kolbászok, sajtok és füstölt hústermékek, az erdő virágaiból készült tea várja a vendégeket.
A Bonne Chance gazdag programkínálattal rendelkezik, ezek közül a pákai bunkertúrát, a Bussay Pincészetet, a horgászási lehetőségeket, a vadvízi evezést a Murán, a vétyemi ősbükköst, a budafai arborétumot, a bázakerettyei termálfürdőt és több szlovéniai kirándulást (Moravske Toplice vízi birodalma, Lendva, dobronaki orchideapark és trópusi kert) emeljük ki.
A szállodáról bővebben, valamint a március 4-i Takler degusztációs borvacsoráról és a főzőtanfolyamokról bővebben itt olvashat: www.bonnechance.hu