The Art Of Choice.

Cégünk úri szabóságként működik.

Minden rendezvényt „friss méretek” alapján készítünk.

A Day Holiday Kft. a hazai rendezvényszervező piacon az elsők között, 1995-ben alakult. A rendezvényszervezés terén szerzett sok éves tapasztalatunkat, széles szakmai kapcsolatrendszerünket, a rendezvény teljes körű lebonyolításához szükséges alvállalkozói hátterünket kínáljuk régi és új megrendelőinknek.
Ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal minden esetben hosszú távú kapcsolatra törekszünk. Célunk, hogy megfizethető áron, kimagasló minőséget biztosítsunk partnereink részére.

A Day Holiday rendezvényszervező iroda tevékenységi köre

konferenciák, tréningek, céges események, díszvacsorák, termékbemutatók, műsoros estek, vállalati napok, incentive utak, családi napok, tematikus rendezvények és kiegészítő programok szervezése, lebonyolítása.

A Day Holiday rendezvényszervező iroda mottója

Cégünk úri szabóságként működik. Minden rendezvényt „friss méretek” alapján készítünk. Alázattal, odafigyeléssel. Személyesen jelen vagyunk minden alkalommal. Munkánkat csak az elégedett megrendelő igazolhatja. Semmi és senki más.

A Day Holiday rendezvényszervező iroda tevékenységének helyszínei

Tevékenységi területünk főleg Magyarország. Hazánkban több száz helyszínnel vagyunk kapcsolatban mind Budapesten, mind vidéken. Külön igényre külföldön is szerveztünk és szervezünk céges eseményeket, mint például:

A Day Holiday rendezvényszervező iroda partnerei

Közel félszáz vállalkozás bízik meg a Day Holiday Kft-ben, és bízza ránk rendezvényei szervezését. Referenciáink között gyógyszeripari cégek, bankok, könyvvizsgáló és számítástechnikai, valamint elektronikai, étel és italgyártó cégek és egyéb szervezetek szerepelnek.

Mérföldkövek →
Csapat.