Vállalati Programok Szirákon

Board meeting • Management training • Workshop • Team building

EXKLUZÍV KÖZÖSSÉGI TEREK

konferenciák, workshopok, tanácskozások, értekezletek, fogadások, tréningek, bálok, bemutatók, kiállítások és egyéb üzleti jellegű összejövetelek megtartására különleges történelmi hangulatú tereket vehet igénybe.

A termek berendezését a megálmodott témához tudjuk illeszteni, a hely atmoszférája pedig hozzájárul a megfelelő hangulat megteremtéséhez. A Teleki-Degenfeld Kastélyszálló közösségi terei természetes megvilágításúak, a sikeres és eredményes munkához szükséges és előzetesen egyeztetett technikai eszközökkel felszereltek: flipchart, projektor, vetítővászon. A szálloda egész területén korlátlanul és díjmentesen használható a WIFI!

CSAPATOT ÉPÍTENI HATÉKONYAN, FESTŐI KÖRNYEZETBEN

Ismeri Ön kollégáit? Látta már rejtett képességeiket? Tudja melyek azok a skillek, melyek új lendületet, nézőpontot adnának egy-egy területnek vállalatán belül?

Derítsen fényt minderre ezen a kiváló infrastruktúrával, exkluzív catringgel rendelkező helyszínen.

Friss levegő, zöld környezet, a szellemi megújulás adott. A jó hangulat magától jön. Engedje munkatársait kiszakadni a megszokott környezetetekből, építsenek vidéken egy ütős csapatot! Töltsék együtt a szabadidőt egy különleges helyen, festői környezetben, Szirákon.

TÁVOL A VÁROS ZAJÁTÓL

Az igazi átalakulás csak egy, a megszokottól távoli, izgalmas környezetben jöhet létre. A vidéki levegő és a természet közelsége jó hatással lesz a kollégákra, más szemmel fognak azután a világra tekinteni.

A Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák nevéhez méltóan igényes, exkluzív szolgáltatásokkal járul hozzá az események magas szintű kivitelezéséhez. Minden igényt kielégítő, technikailag maximálisan felszerelt, egyedi környezetben.

ÉTTEREM

A hagyományos ételek és ízek mellett a szálló étlapja széles választékot kínál minden gasztronómiai finomságból. A Magyar Szakácsok és Cukrászok Szövetsége, illetve a Gasztronómiai Újságírók Nemzetközi Szövetsége védnöki táblája bizonyítja szakácsaik kiválóságát. Reprezentálni tudják a magyar történelmi borvidékek pincészeteinek legjobbjait, Villánytól Egerig, Soprontól Mórahalomig.  A kastély pincéjében, három vagy akár hat fajta pálinka megízlelésére is lehetőség van.

SZÁLLÁSÉLMÉNYEK

Igényei szerint választhat korhű bútorokkal berendezett szobák és lakosztályok közül, melyekben igazi úrnak és úrnőnek érezheti magát, mindemellett a modern kor eszközeivel is felszereltek. Az összes szoba saját történettel rendelkezik, ezért kivételesnek számítanak, nevüket a hajdani lakókról kapták.

ÉLMÉNYPROGRAMOK

Számos lehetőség közül választhat, időjárástól függően külső és belső programok egyaránt rendelkezésre állnak. A monoton hétköznapokat színessé varázsolhatja különleges, szabadidős programokkal. Hollókői kirándulást, csapatépítő bográcsozást, pálinkatúrát, borkóstolót szervezhetnek. Extrém csapatépítők megvalósítására lehetőség van a kastélyparkban! Mindemellett az esti programhoz saját játékterem áll rendelkezésre tánctérrel, melyben biztosított az összes játéktermi eszköz és az automata tekepálya használata. Ha szeparáltan szeretnének a csapattal bográcsozni vagy grillezni, saját csárdát biztosít az Önök számára a kastélyszálló!