V. 30 – sportos rendezvényközpont a belvárosban

Az ultramodern, minden igényt kielégítő V.30 Sport- és Rendezvényközpont 8+2 szinten várja vendégeit Budapest szívében, a Parlamenttől néhány perc sétára, az V. kerületi Vadász utcában.

Az építészeti jelentőséggel is bíró sport- és élményközpontot Skardelli György Kossuth-díjas építész tervezte. A 2021-ben átadott, a 21. századi követelményeknek megfelelő, modern felszereltségű létesítményben az uszoda, termálmedence, wellness részleg, fitnesztermek és sportcsarnok mellett közel 900 m2 területű rendezvényközpont is helyet kapott.

A fő vendégfogadó terület a földszinti Multifunkciós Rendezvénytér, amely önmagában is remek helyszíne lehet a legkülönfélébb eseményeknek, mindemellett alkalmas vendégfogadásra, kiállításra, catering célokra. A tér a beépített mobilfal rendszernek köszönhetően rugalmasan alakítható. 

Az első emeleti különtermekben szekciótermek, VIP szoba vagy szervezői irodák is kialakíthatók. A rendezvényközpont legnagyobb összefüggő területét a második emeleti rendezvénycsarnok biztosítja. A hatméteres belmagassággal és az üvegezett utcafronti rostfallal elkápráztató terem konferenciák, gálavacsorák ideális helyszíne lehet. 

Az épület tetőteraszának különleges, a belvárosi háztetőkre néző panorámája Párizst idézi. A rendezvények mellett a sky teraszon zajlanak a különleges napfelkelte vagy naplemente jógafoglalkozások is.

Környezettudatosság
Már a V.30 Sportközpont tervezésekor egyértelmű volt, hogy az épület környezetbarát, igazi zöldház lesz. Az épület számos innovatív fejlesztésének köszönhetően és „öko-okos” megoldásaival környezettudatossá tehetik az ott szervezett rendezvényeket. Csak néhány példa: a medencéket és az épületet a termálmedencék vize fűti, a liftek villamosenergia szükségletét pedig napelemes rendszer biztosítja. A sportközpont frisslevegő befúvórendszerének segítségével folyamatos a légcsere, amelynek köszönhetően friss és természetes olajokkal illatosított levegő érkezik az épületbe.