Új siófoki rendezvényhelyszín, ahol minden csak Önökről szól

Kezdjék az évet a Reed Luxury Hotel & Bistro-ban rendezvényükkel! Siófok-ezüstparti részén új, exkluzív szálloda biztosítja a tökéletes rendezvényhelyszínt, Budapesttől mindösszesen egy órára.

A 23 szobás, 48 fő elszállásolására alkalmas szálloda tökéletes helyszín kisebb létszámú workshopok, tréningek, üzleti események, esküvők és más különleges alkalmak számára.

A szálloda méretéből és elhelyezkedéséből adódóan, ideális választás akár kisebb családi vagy céges események, felsővezetői workshopok és szakmai tréningek szervezésére. A kapacitásból adódóan kisebb létszámú események számára is könnyedén biztosítják a kizárólagos használatot, elősegítve az esemény diszkrécióját és hatékonyságát. Mindez lehetővé teszi, hogy rendezvénye a szállodában csak Önökről szóljon!

A rendezvényterem a legmodernebb technikai felszereltséggel rendelkezik, ugyanakkor multifunkcionális kialakítása miatt az étteremhez kapcsolható, így az este folyamán tökéletes helyszíne a céges partyknak.

Az egyedi szobák berendezése, a smart hotel megoldások, valamint a kellemes atmoszféra tökéletes környezetet teremt a kikapcsolódáshoz.

Ételek Önökre szabva: kiváló minőségű vendéglátás, változatos, akár egyénileg kialakított menüsorokkal és italválasztékkal, hogy a rendezvényén minden résztvevő nagyszerűen érezze magát.

A rendezvény után a résztvevők birtokba vehetik a wellness részleget, amelyben fekvőágyas élménymedence, finn- és infraszauna, gőzkabin és egy egyedülálló fekvőzuhany is várja a pihenni és feltöltődni vágyókat. Kozmetikai és masszázs kezelések, szauna szeánszok biztosítják a még hatékonyabb kikapcsolódást. A nyári időszakban kültéri élménymedence, pool bar és a napozókert teszi még teljesebbé az élményt.

A szálloda a szobák számának megfelelő parkolóhellyel rendelkezik saját mélygarázsában és zárt kültéri parkolójában, amelyet a rendezvény résztvevőinek díjmentesen biztosítanak.

Kérjen ajánlatot az info@dayholiday.hu email címen, és élje át, hogy a Reed Luxury Hotel & Bistro-ban tényleg minden csak Önökről szól!