Új rendezvényközpont Mezőkövesden

Május közepén a Balneo Hotel Zsori szomszédságában megnyílt a Rózsa Liget rendezvényközpont, amely összesen 450 fő befogadására alkalmas.

Az új létesítmény modern technikai eszközökkel felszerelt, sokoldalúan kihasználható termekkel, a környék egyik legszínvonalasabb éttermének, a Rózsa étteremnek kulináris élményeire alapozva áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda és a frissen átadott rendezvényközpont már összesen 22 változatos méretű teremmel, számos indoor és outdoor programmal várja a családi és céges rendezvények részvevőit.  A kisebb, néhány fős elegáns találkozóktól a nagyszabású, akár 600 fős konferenciákig a legkülönbözőbb rendezvényeknek is helyet tudnak biztosítani. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** 134 db szobát kínál a rendezvényre érkezőknek, a közelben ingyenes parkoló áll a vendégek rendelkezésére.

Matyóföld szívében, Budapesttől egy órányira, Egertől 15 km-re található helyszín, közel a csodás gyógyvizéről ismert Zsóry Gyógy -és Strandfürdőhöz várja Önöket!  

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!