Új rendezvényhelyszín Visegrádon

Butikhotel Visegrád

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. szeptember végén megnyitott exkluzív szálláshelyünk Visegrádon, mely kialakítása, felszereltsége folytán kiválóan alkalmas kis létszámú, de igényes meetingek, konferenciák, üzleti találkozók lebonyolítására, sőt akár más visegrádi helyszínen bonyolított konferencia kiemelt fontosságú személyeinek privát elszállásolására is.

A hotel Visegrádon belül a Fellegvár felé vezető út mellett, még szinte a település központjában, de mégis rendkívül hangulatos, erdő és patakfolyás melletti területen helyezkedik el.

A szálláshely 12 mindennel felszerelt, légkondicionált szobával, 30 felnőtt méretű ággyal, 40 fős étteremmel, 30 fős kompletten felszerelt konferencia teremmel, valamint beltéri wellness részleggel, kerti medencével, nagy méretű kerttel és zárt parkolóval rendelkezik. Több meeting terem egyidejű használata esetén a meeting terem mellett az étterem használatával megoldható, mely erre szintén technikai felszereltségében alkalmas. Mindez azért is lehetséges, mert komplett bérlés esetén egyéb vendég nem tartózkodik a szállóban.

A kis hotel adottságai lehetővé teszik annak akár már 8-10 fő részére történő exkluzív privát bérlését, hiszen méretei ezen létszám esetén sem túldimenzionáltak, viszont berendezésének színvonala, a szolgáltatások 4 csillagos szintje párosul azzal a nem szokványos helyzettel, hogy a résztvevők mindezt a kis létszám ellenére más vendégek zavaró jelenléte nélkül élvezhetik!

Természetesen lehetőség van csak szobát, szobákat is bérelni, itt az Önök esetében elsősorban más visegrádi konferenciák hiányzó szobakapacitására gondolunk.

Hotelünk külső programjait tekintve szervesen illeszkedik a Hotel Visegrád, Sirály Étterem, Reneszánsz Étterem, Palota Attrakciós Ház kínálatához, hiszen ezen egységekkel tulajdonosi kapcsolattal is rendelkezik Zeller Tibor által.

Mindezen szervezetek program és étkezéskínálata, bármely egyéb külső program igénybevétele gondmentesen megoldható, hiszen a butikhotelhez egy állandóan ott parkoló 18 személyes busz ott lakó gépkocsivezetővel is tartozik, így bármikor használható, ez a kapacitás akár bővíthető is a Visegrád Tours többi buszával. Szállóvendégeink részére a Visegrád belterületén belüli transzfer ingyenes.