Új csapatépítő lehetőségek a Tisia Hotelben

A csapatépítő programok lebonyolítására alkalmas, megújult játéktérrel bővült a tiszaújvárosi Tisia Hotel & Spa**** Superior szolgáltatásainak köre. 

A korábban is választható lehetőségek mellett, a jövőben a cégek egy külön helységben kialakított játéktérben szervezhetnek csocsó, biliárd és darts versenyeket, de az okosasztal, valamint a játékgépek által nyújtott kikapcsolódást is választhatják. 

Emellett bor- és sajtkóstolókat, pálinkakóstolókat is szerveznek a vendégeknek, de a mozgás szerelmesei a szálloda közvetlen szomszédságában található Sportpark által biztosított, több mint 20 sportág kipróbálása mellett is dönthetnek, vagy éppen a Tiszaújvárosi Gyógyfürdőben, illetve a szálloda SPA kezeléseivel is regenerálódhatnak. 

A Tisia Hotel & Spa komplex szolgáltatási csomagot kínál az üzleti élet szereplői számára, hiszen rendezvényhelyszínt, szállást, vendéglátást és rekreációs lehetőségeket biztosít vendégeinek. 

A szálloda 99 szobával, 8 rendezvényhelyszínnel, valamint 120 férőhelyes parkolóval rendelkezik, éttermi kínálatában pedig megtalálhatóak a magyar és nemzetközi konyha ételkülönlegességei. 

A rendezvénytermek konferenciákhoz, tréningekhez, vagy akár családi összejövetelekhez, esküvőkhöz egyaránt modern, stílusos és rugalmasan variálható helyszínt biztosítanak, és a termek mindegyike a mai igényeknek megfelelő technikai eszközökkel és berendezésekkel felszerelt. 

A nagy konferenciaterem, a három egybe nyitható szekcióterem, 190 négyzetméteres kiállító- és gyülekezőhely (rendezvény foyer) és az éttermi különterem inspiráló körülményeket kínál a rendezvény lehetőségek iránt érdeklődőknek.

A menüajánlatok összeállításakor az egészséges étkezés szempontjait, az esetleges különleges étkezési igényeket, ételallergiákat és a hagyományokat egyaránt figyelembe veszik. A kínálat friss, helyi termékekre és beszállítókra épül.

A Tisia Hotel & Spa-ban minőségi szolgáltatások, segítőkész szervezői csapat, kiváló catering lehetőségek, professzionális eszközök és elkötelezett, tapasztalt kollégák garantálják a sikeres rendezvények lebonyolítását. 

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen.