Új almárkával és virtuális túrával erősít a Danubius

Új szintre emelt rendezvény szolgáltatásokkal és virtuális, 360 fokos szálloda bejáró applikációval erősíti a Danubius a rendezvényszervezőket.

Hello, it’s me! Új szintre emelt rendezvény szolgáltatásokkal és virtuális, 360 fokos szálloda bejáró applikációval erősíti a Danubius a rendezvényszervezőket a szállodalánc budapesti hoteljeiben.

A nagy ívű szállodai rekonstrukciókkal párhuzamosan komoly szolgáltatásfejlesztés zajlik a Danubius Hotels budapesti házaiban. A Danubius me márkanév alatt koncentrált, minden szállodában egységes alapokra helyezett, magas szintű szolgáltatások új szintre emelik a rendezvények színvonalát, a modern, 360 fokos virtuális túra applikáció pedig nyerő perspektívát kínál a rendezvényszervezőknek.

Íme a Danubius me:

A Danubius meetings & events almárka az üzleti turizmus szereplőit szólítja meg, és mindenre kiterjedő szakmai támogatást biztosít a rendezvényekhez az ötlettől a megvalósításig. Négy alappillére végig kíséri és támogatja a kisebb és nagyobb létszámú meetingek, megbeszélések, tréningek, gálaestek vagy konferenciák sikerét.

•            Good food for me: fantáziadús, megújult kávészünetek a koncentrációt segítő frissítő, energetizáló fogásokkal és egészséges alternatívákkal.

•            A választás szabadsága: Lehetőségek széles tárházát kínáljuk a szállodai helyszíneinket és azok kialakítását illetően, valamint a menü és a kávészünetek összeállításában.

•            Danubius AudioVisual: Teljes körű konferencia- és rendezvénytechnika biztosítása a legkorszerűbb eszközökkel, és szakértő munkatársakat is biztosítunk mindezek üzemeltetéséhez.

•            Ügyfélorientáltság: A rendezvényekhez „túlélőkészletet” biztosítunk. Mindent, ami szükséges lehet a problémamentes lebonyolításhoz. Megújítottuk a partnereink számára kifejlesztett Danubius Bonus pontgyűjtő rendszerünket, így a szervezők pihenéséről is gondoskodhatunk.

A dinamikus, önálló arculattal rendelkező új rendezvényeket 6 budapesti Danubius szállodában vezették be, a Danubius Hotel Helia, Danubius Hotel Flamenco, Danubius Hotel Gellért, Danubius Hotel Astoria, Danubius Hotel Arena és a Hotel Hungaria City Center örömmel várja a rendezvényszervezők érdeklődését.

Rendezvényszervezés nyerő perspektívából

Minden rendezvényszervező tudja, hogy a tökéletes konferencia megvalósítása során a helyszín kiválasztása az egyik legtöbb időt és türelmet kívánó folyamat. Ebben nyújt segítséget számukra a Danubius legújabb szolgáltatása, a 360 fokos virtuális túra applikáció.  Az online elérhető látványos és interaktív panorámatúra betekintést nyújt a 10 budapesti szálloda belső és külső tereibe. Néhány kattintással a világ bármely részéről, saját laptopon vagy mobiltelefonon feltárul közel 60 különterem, a jellemző szobatípusok és közösségi terek.

A virtuális tér arra is lehetőséget nyújt, hogy a szervezők a saját szemükkel győződhessenek meg a különféle terem elrendezések előnyeiről és hátrányairól, hogy megtekinthessék az alaprajzokon a helyiségek pontos méreteit. Könnyed navigálással feltárulnak a szállodai bejáratok, lobbyk és galériák, és nem utolsósorban a szobatípusok alapos megismerésére is lehetőség nyílik, sőt kreatív dekorációs ötletekkel is találkozhatnak.

A szállodák mindegyike saját önálló virtuális túra keretében járható be, majd a menürendszerben egy kattintással vissza lehet lépni a központi nyitóképre, ahol újabb szállodára kattintva akár néhány perc alatt átjutunk Budáról Pestre a virtuális térben.

A 360 fokos interaktív túra a Danubius Hotel Helia, a Danubius Hotel Gellért, a Danubius Hotel Arena, a Danubius Hotel Flamenco, a Hilton Budapest, a Radisson Blu Béke Hotel, a Hotel Hungaria City Center, a Hotel Budapest, a Danubius Hotel Astoria City Center és a Hotel Erzsébet City Center szállodákba nyújt különleges betekintést, és nyerő perspektívából új dimenzióba emeli a rendezvényszervezést. Tekintse meg a helyszíneket itt!