Turizmus Café

itt nézheti meg a szerdai talkshow-t, ha lemaradt róla

A Turizmus Kft. szakmai talkshow-sorozatát korlátlanul visszanézheti digitális platformjainkon. A negyedik adásban a Polgár fivérek érkeztek hozzánk egy személyes, könnyed beszélgetésre.

A talkshow-ban Polgár Tibor, az IntercityHotel Budapest igazgatója és Polgár András, a Thermal Hotel Visegrád igazgatója felidézték pályafutásukat Érczfalvi András műsorvezetőnek. Vajon Tibor világéletében szállodaigazgatónak készült? Öccse, András követte Tibort ezen a pályán? Vagy fordítva történt? A műsorból ez is kiderült.

Biztonságos-e utazni a Covid idején? Mit kell tennünk, ha elkapjuk a koronavírust külföldi tartózkodásunk alatt? Ezekre a kérdésekre Kovács Gábor, a Colonnade Biztosító magyarországi fióktelep-vezetője adott választ a műsorban.

Érdemes-e most szállodafejlesztésben gondolkodni? Hogyan tud jól sáfárkodni az üzemeltető a rábízott vagyonnal? Minderről Hegedűs Attila, a BDO Magyarország Pénzügyi és Ingatlan Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója mondta el tapasztalatait.

Aki lemaradt a talkshow-ról, az a Turizmus.com Youtube csatornáján vagy Facebook-oldalán utólag is megnézheti a felvételt.

A negyedik adás elindításához kattintson IDE>>>!

Elindult a Turizmus Café saját Facebook-oldala is, amelyen az összes eddigi műsor visszanézhető. Kérjük, kövesse új oldalunkat itt: facebook.com/TurizmusCafe

Találkozzunk és kávézzunk együtt legközelebb április harmadik szerdáján!

A Turizmus Kft. csapata

Forrás: turizmus.com