Tisza Balneum Hotel****, Tiszafüred

Eseményének tökéletes helyszíne közvetlenül a Tisza-tó partján

Képzelje el, hogy rendezvénye életre szóló élményt jelenthet minden résztvevő számára. A négycsillagos Tisza Balneum Hotel idilli környezetével, kiváló szolgáltatásaival és teljes körű rendezvényfelügyelettel a tökéletes választás lehet minden alkalmi eseményhez.

Elegancia a természet ölelésében: a szálloda közvetlenül a Tisza-tó partján helyezkedik el, lenyűgöző kilátást biztosítva a természetes tájra. A szálloda modern és stílusos kialakítása kivételes alapjául szolgál minden típusú rendezvénynek, legyen szó esküvőről, konferenciáról, workshopról vagy családi ünnepségről.

Változatos rendezvénytér választék: a hotel rendezvénytermei lehetőséget kínálnak a rugalmas rendezvénytervezéshez. Legyen szó egy zártkörű üzleti megbeszélésről vagy egy hatalmas esküvőről, a változatos terek és a modern technológia mind hozzájárulnak ahhoz, hogy rendezvénye sikeres legyen.

Gasztronómiai élmények: a fontos események még emlékezetesebbé válhatnak az ízletes ételek, felejthetetlen gasztronómiai élmények által. A szálloda séfjei garantálják, hogy a mindig friss alapanyagokból készült ízletes fogások igazodnak a rendezvényéhez és vendégei igényeihez.

Wellness és kikapcsolódás: a rendezvény levezetéseként, vagy akár részeként is élvezheti a szálloda wellness szolgáltatásait. A tóra néző wellness részleg a lenyugvó nap fürdőjeként kiemelkedő helyszínt teremt a kikapcsolódásra és a csapatépítésre.

Ha rendezvényt szervez és szeretné felejthetetlenné tenni, a Tisza Balneum Hotel az ideális választás. Kérjen ajánlatot ma, és a szálloda munkatársai segítenek Önnek minden részletben, hogy rendezvénye emlékezetes legyen minden résztvevő számára!

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!