Tisza Balneum Hotel****, Tiszafüred

Ezerarcú rendezvényhelyszín közvetlenül a Tisza-tó partján

A közvetlen vízparti szállodakomplexum főépületében 51 szobát, ezen belül 7 lakosztályt, 43 darab kétágyas szobát és egy akadálymentesített szobát kínál az idelátogató vendégek részére. Nagyobb társaságoknak pedig 8 különálló kétszintes, cölöpökön álló házat ajánl, ahol további 16 Tóparti Lakosztályban élvezhetik a vendégek a lenyűgöző Tisza-tó nyújtotta élményt.

A szálloda a 2 szekcionálható konferenciatermével a környék legnagyobb befogadóképességű konferenciaközpontja. A 200 m2-es és a 100 m2-es termek természetes fénnyel rendelkeznek, légkondicionálhatóak, projektorral és hangosítással felszereltek.

Fontos szakmai megbeszélések, konferenciák alkalmával kellemes, nyugodt környezetben a teljes körű kiszolgálás és szervezés lehetőséget teremt, hogy semmi se vonja el a figyelmet az elmélyült munkától. Az üzleti megbeszélések levezetéseként kipihenhetik a napi fáradalmakat a Balneum SPA kínálta megannyi lehetőséggel.

A Tisza-tavi régió nyújtotta környezeti adottságok egész évben aktív élményekben, adrenalinban gazdag céges csapatépítő programok szervezéséhez biztosítanak lehetőséget. A hajó- és csónakkirándulások, kerékpártúrák, sárkányhajó versenyek, tutajépítő és egyéb vízi csapatépítő programok, valamint a lézerharc, disznótor vagy bográcsfőző versenyek mellett a beltéri programokra is számos lehetőséget biztosít a szálloda. Legyen szó kézműves foglalkozásról vagy bor-, pálinkakóstolóról, a szálloda minden igényt kielégítő programlehetőséget kínál.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!