Tisza Balneum Hotel

A céges rendezvények és aktív kikapcsolódás otthona a Tisza-tónál.

A négycsillagos tóparti szálloda kiváló konferencia-adottságain túl kül- és beltéri csapatépítő programok széles skáláját kínálja az érdeklődőknek.

A szállodakomplexumot egy két emeletből álló, 51 szobás (44 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 8 különálló kétszintes, cölöpökön álló ház alkotja, ahol további 16 Deluxe Suite-ben élvezhetik a Vendégek a vadregényes Tisza-tó által nyújtott lenyűgöző kilátást.

A szálloda 2 konferenciatermével a környék legnagyobb befogadóképességű konferenciaközpontja. A 200 négyzetméteres és a 100 négyzetméteres termek természetes fénnyel rendelkeznek, mindkét terem további 2 részre szekcionálható.

A kiemelkedő konferenciaadottságokon túl őszi csapatépítő programok széles kínálatával várjuk kedves Vendégeinket. A hajó- és csónakkirándulások, kerékpártúrák, sárkányhajó versenyek, tutajépítő és egyéb vízi csapatépítő programok, valamint a lézerharc és bográcsfőző versenyek mellett a beltéri programokra is számos lehetőséget biztosít a szálloda.

Az egyedülálló Tisza-tavi panorámával rendelkező Platán Étterem a nemzetközi és regionális ételspecialitások mellett a magyar borok széles választékát kínálja az idelátogatók számára. További információ>>