Thermal Hotel Visegrád****Superior

Kiváló rendezvényhelyszín, tökéletes környezet a kikapcsolódásra és isteni gasztronómia – Visegrád egyik legismertebb szállodája minden téren egyedit mutat a vendégeknek! 

A nemrég megújult Thermal Hotel Visegrád****superior különlegességét nem csupán a csodálatos táj jelenti, hanem a minőségi szolgáltatások is. 

Kényeztető wellness
Visegrád egyik természeti kincse, az 1302 méter mélységből feltörő, 39,5 °C-os, ásványvíz minőségű forrás. A hotel wellness központját ez az értékes gyógyhatású víz táplálja, mely a szállodától csupán néhány méter távolságra tör a felszínre. A mintegy 3000 m2 alapterületű fürdőközpontban található 7 medence, a masszázsokat és különleges kezeléseket kínáló Lepence Spa egyaránt segíti a tökéletes kikapcsolódást.

Gasztronómiai élmény
A hotel számos éttermében egy a közös: kiváló alapanyagokból, gondos kezek által készülnek az ízletes fogások, melyekhez elsősorban helyi termelők izgalmas alapanyagait használják fel. A farm-to-table elvnek megfelelően elsősorban helyi termelők alapanyaiból készülnek az ételek, mellé pedig széles italkínálatot találunk.

A tökéletes helyszínválasztás
A legkorszerűbb technikai eszközökkel felszerelt, légkondicionált konferenciatermek, valamint a hatalmas terasszal rendelkező étterem ideális feltételeket biztosít vállalati rendezvények, konferenciák, partnertalálkozók, tréningek, bankettek, fogadások, partik és esküvők rendezésére. A 10 különböző méretű, részben összenyitható, légkondicionált rendezvényterem 420 fős maximális teremkapacitással, modern technikai felszereléssel rendelkezik, így akár nagyobb események lebonyolítására is alkalmas.

Látnivalókban gazdag környék
A Dunakanyar minden évszakban gyönyörű, Visegrád pedig sajátos történelmi hangulatot áraszt. A város a csodálatos környezet látványa mellett számtalan élményt kínál: felsétálhatunk a Fellegvárba, megnézhetjük a történelmi látnivalókat vagy kikapcsolódhatunk a Visegrádi Bobpálya, a Canopy pálya vagy a Gokart- és Kalandpark által kínált programok között.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!