Májusban nyit a Thermal Hotel Balance Lenti

Májustól már fogad vendégeket a Thermal Hotel Balance****Lenti. A szálloda épületét fedett folyosó köti össze a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkkal.

Májustól már fogad vendégeket a Thermal Hotel Balance****Lenti. A szálloda épületét fedett folyosó köti össze a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkkal, ahol a vendégek a fürdő szolgáltatását korlátlanul élvezhetik.

Négyemeletes épületében összesen 94 egyedi kialakítású szoba található. Minden szobához minibár, széf, tv és légkondicionáló berendezés tartozik. A tágas standard és a superior szobák mérete pótágy, és gyermekágy elhelyezését is lehetővé teszi, többségükhöz erkély is tartozik. A legfelső emeleten két luxuslakosztályt is kialakítottak, melyekhez nagy terasz és azzal egybenyitható, körpanorámás télikert tartozik saját jacuzzival.

A szálloda szolgáltatásait a földszinten bár, gyermekjátszó és csomagszoba gazdagítja. Több részre osztható konferenciaterme 250 fő befogadására alkalmas és a rendezvényekhez választható a 250 férőhelyes, szekcionálható étterem is.

Akinek éppen nincs kedve a nyüzsgő fürdőhöz, a negyedik emeleten kialakított szállodai wellness-részlegben kényeztetheti magát, ahol többek között pezsgőfürdős élménymedence, négy különböző szauna és masszázsok széles választéka várja a vendégeket.

Lenti fürdő A szálloda beruházással párhuzamosan a szomszédos fürdő szolgáltatásait is új élményelemekkel fejlesztették. A gyerekeket csúszdás élménymedence és egyéb játékelemek, valamint a legkisebbek számára elkülönített terület várja. A meleg vizes élménymedencében masszázságyak, buzgárok, nyakzuhany, pezsgőülőke ígér ellazulási lehetőséget.

A Thermal Hotel Balance Lenti határközeli fekvése révén jó bázist kínál a közeli magyar, szlovén, horvát és osztrák attrakciók felkereséséhez is. Az erdei kisvasút 32 kilométer vonalon közlekedik májustól szeptember végéig a hét minden napján, a téli időszakban pedig külön igényelhető. A környéken 36 kilométernyi kiépített kerékpárút és további 80 kilométer kerékpározható útvonal várja a kerekezés szerelmeseit. A környéken emellett gokartpálya és horgásztavak is az aktív kikapcsolódást szolgálják. A Lentitől alig 10 kilométerre található Szécsisziget Vízimalom-múzeum és Bivalyrezervátum kínál érdekes látnivalót, míg a közeli Szentgyörgyvölgyön a tájegység népi fazekasságának legszebb munkáit lehet megcsodálni. Az ugyancsak közeli Budafai Arborétum a hazai növényvilág gazdag tárházát mutatja be a botanika iránt érdeklődőknek.