Természetközeli rendezvényhelyszín egy valódi kastélyban

Kápráztassa el ügyfeleit és kollégáit a Mátra ölelésében fekvő mesekastéllyal, ahol kifinomult környezet, profi kiszolgálás, kül- és beltéri szabadidős programlehetőségek garantálják rendezvényének sikerét.

Mindössze fél órás autóútra az M3-as autópályától, és Budapesttől éppen 100 kilométerre, a Kastélyhotel Sasvár Resort**** könnyen megközelíthető a Mátra hegyein át, vagy éppen Eger irányából számos környékbeli látnivalót érintve. A Mátra egyetlen kastélya monumentális, ugyanakkor elegáns alakjával erőt, profizmust és kifinomult ízlést sugároz. Ez a páratlan adottságokkal bíró környezet, kiegészítve a 21. század technikai színvonalával és a kreatív rendezvényszervezéssel biztosítja, hogy a megrendelők a legkisebb erőbefektetéssel maximális kiszolgálást élvezhessenek.

A kastély belső terei közül a főépület földszintjén több kert- és teraszkapcsolatos, akár összenyitható rendezvényteremmel különböző méretű céges események kiszolgálására nyílik lehetőség, a legkisebb meetingtől akár a 100 fős konferenciáig. A termek természetes fénnyel megvilágított, klimatizált helyszínek, melyekhez korszerű technikai háttér és gördülékeny kiszolgálás társul.

A beltéri különtermek mellett, a melegebb évszakokban a kültéri medence szomszédságában található árnyékolt grillterasz - ahol akár 100 fő is le tud ülni - ideális helyszíne lehet tréningeknek vagy csapatépítőknek. Ahogy beköszöntött a kellemes tavaszi meleg, a csapatépítő lehetőségek is hatványozódtak, hiszen a kastély tágas, ősfás parkjának bejárása után alkalom nyílik a szabadtéri sportlehetőségek kipróbálására is, mint a tenisz, röplabda, kosárlabda, ping-pong vagy a teqball.

A csapatépítő programok tárháza végképp kimeríthetetlen, ha a kastély vonzáskörzetének izgalmas látnivalói felé tekintünk. A vadregényes Észak-Mátra jócskán tartogat külső programlehetőségeket, melyek a Mátrát jól ismerőknek is újdonságot jelenthetnek. A kevésbé frekventált túraútvonalak és az ezeket szegélyező izgalmas sziklaformációk, vízesések és kilátópontok mellett Parádsasváron kihagyhatatlan látnivaló az üvegfúvó manufaktúra, de a környező falvakban számos kézműves bemutató tárlata, történelmi emlékek, kilátók és egy látványgazdaság is olyan programlehetőséget kínál, melyeket egyszer mindenkinek meg kell tapasztalni. 

A hegyvidék ropogós friss levegője után további beltéri lehetőségeket vonultat fel a Kastélyhotel földalatti bárjában található két bowlingpálya, a kastélyszárny szabadulószobája, vagy a wellness részleg, ahol kipihenhetik az egész napos program aktivitásait.

A három épületből álló parádsasvári kastélyhotel összesen 59 szobájában, köztük 5 luxus lakosztályában és egy apartmanjában, akár 120-140 fő kényelmes elhelyezése is megoldható. Az üzleti csomagok a szállás mellett tartalmazzák a svédasztalos reggelit és vacsorát, de a tökéletes gasztronómiai élmény a három-négyfogásos ebéddel válik teljessé. 

Céges rendezvény, konferencia, meeting, tréning és csapatépítő – Várja Önt a Kastélyhotel Sasvár Resort elegáns kényelemmel és garantált profizmussal!

Egy valódi kastély, mely erőt, kifinomult ízlést és megbízhatóságot sugároz, immár 25 éve.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu címen!