Élményekben gazdag gálavacsora az ETO PARK Hotelben

Önnek és cégének is fontos, hogy munkatársai jól és megbecsülve érezzék magukat? Miért ne tudathatná ezt velük egy gálavacsora keretein belül?

Hozza el a győri ETO PARK Hotelbe a rendezvényét, ahol teljes körű szolgáltatások garantálják, hogy mindannyian jól érezzék magukat a gálavacsora ideje alatt. A szállodában a kényelem és a komfort elsődleges, mely luxusérzettel párosul.

Tegye érdekessé az estét előadásokkal, a fogások közti rövidebb, hosszabb szórakoztató műsorokkal, a szálloda személyzete segít a gondtalan lebonyolításban.

  • Több száz fő befogadására képes konferencia- és rendezvénytermek a legmodernebb audiovizuális technikával felszerelve, lehetővé téve ezzel, hogy még színesebbé, érdekesebbé tehessék rendezvényüket.
  • A 400 m2-es oszlop nélküli ARRABONA Bálterem két egyenlő részre osztható, belmagasságának és kialakításának köszönhetően kifejezetten alkalmas elegáns rendezvények, gálavacsorák megrendezésére is. 
  • Az alkalomhoz illő teríték és dekoráció varázsolja még maradandóbbá a rendezvényt.
  • Válasszon az étterem korszerű, változatos, magyar, illetve nemzetközi kínálatából, és vendégei bizonyosan jól érzik magukat az étkezés közben is.
  • Amennyiben valakinek bármiféle ételallergiája lenne, természetesen allergénmentes menükből is választhat, így mindenki a számára legmegfelelőbb ételek közül válogathat.

Foglalja le időben céges rendezvényeit a legjobb időpontokra, és ajándékozzon munkatársainak vagy partnereinek egy kihagyhatatlan élményű gálavacsorát. Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!