Stílusos vidéki szálloda lett a Botanica

A dánszentmiklósi Hotel Botanicával bővült a Stílusos Vidéki Szállodák csapata.

A dánszentmiklósi Hotel Botanicával bővült a Stílusos Vidéki Szállodák csapata. A Budapesttől 55 km-re található Hotel Botanica vendégház egyedi atmoszféráját a tradicionális és nyugalmas vidéki környezetnek, a természet közelségének köszönheti, mely a belső tereiben is visszaköszön.
A Stílusos Vidéki Szállodák csapata 2018-tól már hivatalos egyesületként folytatja működését. Az egyelőre 9 tagot számláló egyesület célja a vidéki vendéglátás színvonalának emelése.
A Stílusos Vidéki Szállodák május 13-án első alkalommal az egyik tagtárs kertjében randevút adnak a vidéki gasztronómia iránt érdeklődőknek, és a Szeged melletti Platános Kúria kertjében megszervezik Magyarország első stílusos VillásReggeli fesztiválját.
Ropogós friss péksütemények, kecskesajtkrém, őrségi tökmagkrém, akácvirágos-mézes palacsinta citromos zsendicével, medvehagymás omlett batyu, erdélyi padlizsánkrém, vadmájas, Kisasszondi sajtválogatás, füstölt tokhal, rugelach, fürjtojás, füstölt csülökkrém, ibolya szörp, bodzás joghurt eperrel, zakuszka, friss tavaszi gyümölcsök és habzó bor - a szervezők szerint ezekből áll össze egy igazán fényűző reggeli. A gasztronómia és az utazás szerelmesei ezen a napon nemcsak a vidék ízeibe kóstolhatnak bele: a természet és a lovak rajongóira, sőt a kisgyermekes szülőkre is gondolnak a szervezők. A balástyai Platános Kúria házigazdái egész napos programokkal, kényelmes heverőkkel, plédekkel, chill-out hangulattal és medenceparti pezsgő- valamint fröccs-bárral várják a vendégeket.

Minderről bővebben ITT