Rosalia Fesztivál a Városligetben

Több mint 50 borászat, 180 rosé, habzó és pezsgő bor, ingyenes interaktív programok és koncertek várják a közönséget május 6-8. között a Városligetben.   

Több mint 50 borászat, 180 rosé, habzó és pezsgő bor, ingyenes interaktív programok és koncertek várják a közönséget május 6-8. között a Városligetben. A fehér- és vörösborok kedvelői se keseredjenek el, a borászok nekik is különlegességeket kínálnak.

A roséhoz, gyöngyöző és habzó borhoz, pezsgőhöz szinte bármilyen étel illik, amit szívesen fogyasztunk sétálás közben. A fénykorát élő „street food” irányzat változatos gasztronómiai kínálattal készül az idei Rosaliára is. Felfedezésre vár a bisztró konyha kínálata, sajtok és sonkák világa, a kemencés buci, kolbászkák kenyértölcsérben, lepénykenyérben kínált hazai felvágottak (Chef Burger), Fish & Chips, bagel szendvicsek, vasalós lepény, különleges burgerek, kürtőskalács, gofri, bonbonok, csokoládés finomságok, macaronok, házi főzött fagylaltok és az olasz kávé.

A rendezvény hivatalos fizetőeszköze a helyszínen bérelhető és feltölthető Festipay fesztivál kártya mellyel kényelmesen, készpénz nélkül fizethetnek a résztvevők mindenért, kezdve az italokon és ételeken át az egyéb termékekig. A rendezvényre a belépés díjtalan. A délelőtti és kora délutáni órákban gyermekprogramokkal várják a kisgyermekes családokat, esténként a bulizni vágyó közönséget pedig remek színpadi programokkal szórakoztatják a kivilágított Ligetben.