Rendezvényhelyszín ötcsillag superior minőségben

Hotel Divinus***** Superior - Biztos szakmai háttér, sok éves tapasztalat, évente több száz sikeresen lebonyolított rendezvény!

A debreceni Hotel Divinus négy rendezvényteremmel, ezen beül egy konferenciateremmel, három szekcióteremmel és egy 200 négyzetméteres foyer kiállítói területtel rendelkezik.

A 21. századi technikai követelményeknek megfelelően kialakított rendezvénytermek számos kisebb-nagyobb sikeres rendezvénynek adtak már otthont. A Nagyerdő közelsége, az elegáns környezet és a könnyű megközelíthetőség miatt sokan választják a szálloda rendezvénytermeit.

A beépített technikai eszközöknek köszönhetően csapatépítő tréningek, üzleti konferenciák, stratégiai menedzsment fejlesztések, továbbképzések, coachingok, szakmai napok és fórumok, vevő-, partner- vagy ügyféltalálkozók, fogadások, felső vezetői tréningek, taktikai megbeszélések, vezetőképzések, protokoll rendezvények, kick off meetingek, workshopok, sajtótájékoztatók, termékbemutatók megrendezésére is jó választás a szálloda.

A rendezvények többféle típusú catering szolgáltatással és szállással együtt is megrendelhetőek. A kamerával megfigyelt, zárt mélygarázsban 150 parkolóhely áll a vendégek rendelkezésére.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen, hogy egy sikeres rendezvény után élményekkel gazdagodva térjenek haza vendégei Debrecenből.