Rangos díjat kapott a budapesti Ritz

A World Luxury Restaurant Awards egyik legjobbja lett a The Ritz-Carlton Budapest konyhája.

A The Ritz-Carlton Budapest éttermét, a Deák St. Kitchent a legjobb étteremnek választották a globális magyar konyha kategóriában a World Luxury Restaurant Awardson. Az étterem másodszorra nyerte el ezt a megtisztelő díjat (tavaly európai szinten nyert), amelyet július 14-én adtak át Belfastban. A Deák St. Kitchen 2016-os megnyitása óta olyan gasztronómiai koncepciót képvisel, amelyben a nemzetközi klasszikusok a lehető legtöbb esetben hazai, az idényre jellemző alapanyagokból készülnek, kis csavarral.
A World Luxury Restaurant Awards a gasztronómia világának egyik legnagyobb tekintélyű elismerése. A jelölést követő szavazás alkalmával számos tényezőt (kulináris élmény, márka, elhelyezkedés, vendégélmény és elégedettség, szolgáltatások, felszereltség, dizájn, étel- és italkínálat) vesznek figyelembe.
“Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a Deák St. Kitchent másodszorra is jelölték és díjazták a World Luxury Restaurant Awardson, ráadásul ezúttal globális szinten. Az étterem csapata fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy különleges kulináris élményt teremtsen vendégeinknek, és ez a fontos elismerés csodálatos motiváció mindannyiunknak a jövőre nézve – mondta Matthew Piercy, a The Ritz-Carlton, Budapest executive séfje.

(Forrás: turizmusonline.hu)