Prónay-kastély: egy kivételes hely, minden alkalomra

Budapesthez közel, de a vidék nyugalmával várja pihenni, elvonulni vagy dolgozni vágyó vendégeit az alsópetényi Prónay-kastély.

A vendégek a Prónay-kastélyban személyes törődést kapnak. A lélegzetelállító természeti környezet, az ízléses és stílusos belső terek, a kitűnő gasztronómia a legszebb módon kelti életre Nyugat-Nógrád eldugott szegletét.

Foglalja le őszi rendezvényének helyszínét már most!

A céges rendezvényektől kezdve, az esküvőkön át a családi és baráti rendezvények mellett wellbeing programoknak, csapatépítőknek és kreatív kurzusoknak is helyszínt biztosít a Prónay-kastély. Modern kialakítása és sokszínű szolgáltatása teszi lehetővé a különböző igények maximális kiszolgálását. A kastély a kisebb létszámú privát összejövetelektől az egészen nagy létszámú 150 fős eseményekhez is megoldást kínál.
A Prónay-kastély több száz éves múltra tekint vissza, a második világháborúig birtokközpontként működött, szalonjai társasági eseményeknek adtak otthont. A zene, a tánc, a játék és a kiváló ételek fontos szerepet játszottak a vidéki nemesség életében. Az újjáéledt Prónay-kastély ma is megannyi természetközeli, kulturális, szórakoztató és gasztronómiai élmény-programmal várja a rendezvényekre érkező vendégeit.
Ajándékozzon élményt kollégáinak, üzleti partnereinek!

Hegyekben is élmény a pihenés

A Cserhát lábánál fekvő alsópetényi Prónay-kastély 6 lakosztálya és 25 modern szállodai szobája a klasszikus eleganciát és finomságot képviseli. A teljes körű felújítás során a lakosztályokba nagy odafigyeléssel beszerzett antik bútorok, pazar textilek és szőnyegek kerültek, a falakat pedig 19-20. századi magyar festők alkotásai díszítik. A modern szállodai szobákat a letisztultság jellemzi, a nyugtató színek, a magas minőségű matracok a teljes kikapcsolódást garantálják. 
Foglalja le szállását most és pihenjen exkluzív környezetben!

Kiemelkedő gasztronómia Nógrádban

A jóllét egyik alapvető feltétele az étkezés. A válogatott hozzávalók kiváló minősége és az innovatív technológiával elkészült ételek hozzájárulnak ahhoz, hogy az étkezés is élmény legyen.
Látogasson el a Prónay-kastélyba, és élvezze a kastély konyhájának egyszerre ínycsiklandó és a testi-lelki harmóniát támogató gasztronómiai különlegességeit! 

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!