Prémium rendezvényhelyszín a világörökségi Belgrád rakparton

Csodálatos belvárosi helyszínen, közvetlenül a Világörökségi Duna-parton várja a rendezvényeket a Hotel Vision Budapest.

A 2020-ban nyitott szálloda Dunára néző homlokzata az eredeti, szecessziós stílusjegyeket őrzi, míg az épület modern és különleges belső tereiben a minimal és indusztriális stílus ötvöződik. 

A napfényes, kettéosztható, 190 négyzetméteres konferenciateremben 150 fő fér el. A modern felszereltségű, beépített hang- és vetítéstechnikával, valamint vászonnal rendelkező terem szinte minden rendezvényigény kielégítésére alkalmas. Vezeték nélküli internethasználat a szálloda egész területén biztosított.

A spanyol Tapas Fino étterem szintén kiváló helyszíne lehet üzleti vacsoráknak, ebédeknek. Mediterrán ihletésű enteriőrje egyedi hangulatot varázsol minden eseménynek, csodálatos kilátással az Erzsébet hídra, a Gellért-hegyre és a Szabadság szoborra. Tavasztól őszig tágas terasszal egészül ki, az óriás elhúzható üvegablakoknak köszönhetően elmosódnak a külső és belső tér határai.

A szállodában 82 igényesen berendezett szoba található, továbbá 9 dunai panorámás luxus lakosztály, illetve wellness-részleg és konditerem is. 

A helyszín saját, magas minőségű cateringet biztosít a rendezvényeken, melyhez professzionális és barátságos szerviz társul. Minden esetben személyre szabott ajánlat készül, legyen szó kávészünetről, büféről vagy felszolgált vacsoráról. Italcsomag variációk széles kínálatban elérhetők, a speciális étkezési igényekre felkészülve mentes opciókkal is készülnek. 

A Hotel Vision Budapest könnyen megközelíthető, a gyalogosan érkezők pár perc sétával elérhetik a 2-es villamos megállóját, vagy a Ferenciek terét. Az autóval érkező vendégeknek őrzött mélygarázsban, limitált számban biztosított parkolóhely, a kapacitás függvényében. 

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!