PINK-NIK party-val ünnepelt a Mamaison Hotel Andrássy

Közel 100 partnerét látta vendégül a Mamaison Hotel Andrássy Budapest csapata a szálloda frissen felújított kerthelyiségében, ami a 2023-as év színének tiszteletére a rózsaszín különböző árnyalataiba öltözött.

A PINKnik hangulatról a kockás terítőkre tálalt finom falatok mellett a Dj által szolgáltatott pörgős zeneszámok, a magenta színvilágú fotósarok és a fröccs fajták teljes skáláját felvonultató bár részleg gondoskodott. A vendégek most is, mint mindig, különböző kreatív és vicces feladatokban csillogtathatták meg tehetségüket. A PINKpong játék folyamán a csapatok célzóképességét tették próbára, a Pink kvíz kérdéseivel pedig a színnel kapcsolatos tudásukra volt szükség különböző témákban. Egy workshop keretén belül egyedi, virágos kopogtatók készültek, és a versenyzők koktélkeverési képességüket is tesztelhették. A játékok végeztével az evésé-ivásé volt a főszerep, ahol a frissen készült grill ételek mellett a sushi hajó és a ruby csokiszökőkútba mártogatott gyümölcsnyárs volt a nagy kedvenc. Az este tombolasorsolással zárult, ahol a vendégek a hotellel és a piknikezéssel kapcsolatos érdekes és értékes ajándékokat vihettek haza a rózsaszín minden árnyalatában.

A CPI szállodalánc ősszel érdekes ajánlattal várja a vendégeket a Mamaison Hotel Andrássy és a Courtyard by Marriott Budapest City Center szállodáiban is, Fókuszban az Egészségtudatosság címmel.

A konferenciacsomag tartalma: 

  • konferenciaterem bérleti díja
  • házi készítésű jeges teák és friss gyümölcsökkel ízesített szűrtvíz
  • egészséges büféebéd alkoholmentes italokkal
  • vitalitás délelőtti és/vagy délutáni kávészünet
  • technika (projektor, vetítővászon, hangosítás, wifi, flipchart, papír, toll)
  • Maradékmentő akció! A kávészünetből megmaradt finomságokat a résztvevőknek elcsomagolják, hogy ezzel is támogassák az élelmiszer-pazarlás elleni küzdelmet. 

Ajánlatkérését az info@dayholiday.hu címen várjuk!