Piknik Brunch programok - Crowne Plaza Budapest

Budapest nemrég nyílt Crowne Plaza hotele a szállóvendégek mellett a hazai közönségnek is izgalmas programokat kínál: hétvégente Cult éttermének impozáns tetőkertjében finom falatok várják a feltöltődni vágyókat.

A tavasz beköszöntével végre a piknikszezon is kezdetét vette. Nehéz elképzelni hangulatosabb helyet egy szabadban elköltött reggelihez, mint a város szívében elhelyezkedő Crowne Plaza Budapest megújult tetőterasza, ahonnan a párizsi Eiffel-iroda által tervezett Nyugati-pályaudvar gyönyörűen felújított csarnokára és a környék műemlék épületeinek kupoláira nyílik kilátás.

Hétvégi Piknik Brunch

A tavalyi nagy siker után a szálloda szombaton és vasárnap piknik hangulatban várja azokat, akik pazar környezetben, finom falatokkal indítanák a napot. 

A vendégeket kétféle brunch csomaggal várják:

-       Gazdag svédasztalos brunch
-       Valamint a bővített svédasztalos brunch-al a vendégek à la carte fogásokkal is kiegészíthetik reggelijüket, melyben olyan ételek szerepelnek, mint a hollandi mártással és grillezett paradicsommal tálalt Benedict tojás, de a magyar konyha kedvelt fogása, a tojásos lecsó is szerepel a szezonális alapanyagokból készült ételek között. 

Foglalható időpontok és bővebb információ>>