Pazar balatoni panorámás rendezvényhelyszín

Legyen szó konferenciákról, esküvőkről, csapatépítő tréningekről, üzleti tárgyalásokról vagy egyéb rendezvényekről, a siófoki Hotel Yacht**** Wellness & Business tökéletes választás.

A szálloda legfelső emelete, amely rendezvényszintként szolgál (300 m2-en), balatoni panorámájával lenyűgöző helyszínt biztosít.

A balatoni kilátással rendelkező rendezvényszinthez tartozik még egy 70 m2-es fedett-nyitott terasz, ami kitűnő lehetőség állófogadások, köszöntők megtartására. Ugyanitt található egy kisebb, 80 m2-es terem, illetve, az akár három részre is osztható nagyterem, mely 162 m2 alapterületű. A maximális kihasználhatóság miatt ezen termek egybenyithatóak, így akár 200 fő befogadására is alkalmasak. Összejövetelek, kisebb megbeszélések és tréningek helyéül szolgálhat az első emeleten lévő Móló terem is. A szálloda természetes fénnyel megvilágított termei padló szőnyegesek és légkondicionáltak. A Hotel Yacht**** Wellness & Business előre egyeztetett teljeskörű catering szolgáltatást biztosít, igény szerint rendezvénytechnikai felszereléssel.

Konferenciaterem kapacitások

Várjuk ajánlatkérését az info@dayholiday.hu címen!