Park Inn Zalakaros: Jó választás télen, nyáron

Magyarország legjobb wellness szállodája 2017-ben a Park Inn by Radisson Zalakaros Hotel & Spa.

Magyarország legjobb wellness szállodája 2017-ben a Park Inn by Radisson Zalakaros Hotel & Spa – így döntöttek a Day Holiday Kft megrendelői, vendégei és munkatársai. Az idén 13. alkalommal került sor az Aranynap-díj átadására, amit a díjalapító Day Holiday Kft a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, mint szakmai partner támogatásával.szervezett meg. A szállodát Horváth Tibor igazgató mutatja be olvasóinknak.

  • Milyen szobakapacitásokkal és milyen tartalmakkal rendelkezik a szálloda? Milyen család- és bababarát szolgáltatásokat emelne ki?
  • A Park Inn by Radisson Zalakaros Hotel & Spa 239 szobával rendelkezik – 1 superior suite jacuzzival, 24 suite és 214 standard kétágyas szoba. A szálloda közvetlen összeköttetésben van a Zalakarosi Gránit Fürdő és Spa-val, amit vendégeink reggel 9 órától este 9 óráig használhatnak. Szállodánk bárjában gyerekjátékok, csocsó, billiárd, léghoki és darts várja a vendégeket. A fürdőben gyerekvilág és csúszda várja a családokat egész évben fedett területen. Nyáron a szünidőben szabadtéri strand hullámmedencével és csúszdaparkkal áll vendégeink rendelkezésére. Télen és nyáron is külön Park Inn pihenőt alakítottunk ki nyugágyakkal bel- és szabadtéren egyaránt. Nyári időszakban hétégén rendszeresen van gyerekek részére animáció az esti órákban, hogy a szülők kényelmesen élvezhessék szállodánk ízeit a vacsoránál vagy egy remek koktéllal lazíthassanak a nap végén. Vendégeink részére fedett garázs, fedett beálló és nyitott parkoló egyaránt rendelkezésre áll.
  • Milyen éttermi kapacitásuk van és mi jellemzi a kínálatukat?
  • Éttermünk bőséges büféreggelivel és büfévacsorával várja a vendégeket. Délben van lehetőség á la carte étkezésre, illetve itt is kínálunk svédasztalos ebédlehetőséget. Minden alkalommal nagy hangsúlyt helyezünk az egészséges táplálkozásra. Saláták, zöldségek, gyümölcsök mindig találhatók a büféasztalon. Ételérzékenységben szenvedő vendégeinknek szakácsaink szívesen segítenek a megfelelő ételek megtalálásában, illetve egyedi igényeket is igyekszünk kielégíteni. Kis vendégeinknek külön gyereksarkot állítottunk fel a vacsoránál, ahol az ő kedvenceiket kínáljuk. Hazai és nemzetközi ételek egyaránt megtalálhatóak éttermünkben, ugyanakkor igyekszünk a régió ízeit is beilleszteni az ételek közé.
  • Rendezvények szervezéséhez milyen termekkel és szolgáltatásokkal rendelkeznek?
  • Szállodánk számos rendezvénynek biztosított az elmúlt időszakban helyszínt. 300 fős konferenciatermünk két részre osztható, amit 7 méteres belmagasság, egyedileg szabályozható fények, klíma, beépített kivetítő és modern hangtechnika jellemez. A terem előterében kiállítások, kávészünetek megrendezésére is lehetőség van. Gálavacsorák, műsoros estek megszervezésére a terem kiválóan alkalmas. Autóbemutatóval egybekötött program esetén személyautót is el tudunk helyezni az előtérben vagy akár a konferenciateremben.
  • A szálloda közelében milyen programok, látnivalók várják a vendégeket?
  • A környék és a zalakarosi fürdő számos kiegészítő programot kínál. A fürdőben masszázsok, kezelések, szauna áll a vendégeink rendelkezésére. Csoportoknak zártkörű éjszakai fürdőzésre is van lehetőség. A Zobori Kalandpark kicsiknek és nagyoknak egyaránt maradandó élményt kínál. A környék borpincészeteiben vagy szállodánkban megtartott pálinka- és borkóstolók akár egy csapaterősítő vagy gourmet program részei is lehetnek. Programlehetőségek között említhetjük a túralehetőségeket segwayvel, kerékpárral vagy akár egy nordic walking kirándulással. Természet kedvelőknek érdekes program lehet a Kis-Balaton és a Bivalyrezervátum.