Pannónia Golf & Country Club, mint rendezvényhelyszín

A Pannónia Golf & Country Club nemcsak sportpálya, hanem egy különleges rendezvényhelyszín is egyben. 

Az etyeki borvidék és Alcsútdoboz- Máriavölgy által határolt gyönyörű természeti környezetben található bajnoki golfpálya kitűnően megközelíthető az M1-es autópálya bicskei kijáratától mindössze 30-40 perc alatt Budapest irányából.

A Pannónia Golf & Country Club nemcsak sportpálya, hanem egy különleges rendezvényhelyszín is egyben. Az egyedülálló természeti környezetbe épült klubház és a hozzá tartozó golf létesítmények egyedi élményeket kínál partnerei, kollégái részére a teljes golfszezonban.

Porticus Étterem a Pannónia Golf & Country Club étterme a klubház főbejáratának ékességéről, a négy oszlopfős portikuszról kapta nevét. A Porticus étterem nem egy klasszikus golf vendéglátóhely, de a teljes golfszezonban ideális helyszín kisebb-nagyobb társasági események, családi ünnepek és céges rendezvények, üzleti ebédek lebonyolítására. Igényesen kialakított belső tere és a tágas terasz egyedülálló hangulattal vár minden kedves betérő vendéget áprilistól november végéig.

Változatosan kialakított étlapjukon megtalálhatóak a tradicionális magyar fogások mellett népszerű ételek különböző nemzetek konyháiból is.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy közösen valósítsuk meg elképzeléseit és ötleteinkkel hozzájárulhassunk a rendezvény sikeréhez ezen a helyszínen is!

https://golfpannonia.hu