Őszre hangolódik a SunGarden – Ön is készül már?

A siófoki Hotel SunGarden****superior Wellness és Konferencia szállodában még javában pörögnek a nyári események, a tó part is élettel teli, de ennek ellenére a rendezvényszervezés területén már az őszre hangolódnak.

Szeptembertől konferencia és meeting termeikben újra folyhat a hatékony, jövőbe tekintő munka, tervezés, mellé pedig jól megérdemelt pihenésként jöhetnek a wellness élmények, az indiánnyárba tökéletesen beleillő forró szauna kalandok, szeánszok.

A céges rendezvényekből nem maradhatnak el a finom ízek és a csapatépítés sem, nevezzük ezt partinak, bulinak, szórakoztató játéknak, közös vacsorának vagy bármilyen szabadtéri programnak; hiány ebből sincs a SunGardenben, sőt! Az őszi időszakban nincs is jobb, mint egy, még a nyári emlékeket idéző bográcsozás, közös grill party, ahol összeköthető a kellemes a hasznossal, azaz a kulináris élvezet a csapat összekovácsolásával. 

Csapatépítés, rendezvényterasz, gasztro-kalandok
A Siófok központjában, a Petőfi sétánytól és a Balaton partjától is mindössze 5 perc sétára található szálloda tökéletes helyszínt biztosít ehhez kertkapcsolatos rendezvénytermével. Az ősszel is hangulatos, árnyékos rendezvény terasz elszeparáltan, a meseszép, fákkal, bokrokkal, virágokkal tarkított, kerti tóval rendelkező kert végében található, ahol igazán különleges „csak mi vagyunk” céges partira van kilátás. A helyszín adott, a szálloda Liliom éttermének szakácsai mesteri receptekkel rendelkeznek és állnak rendelkezésre a rendezvény folyamán.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!