Őszi napsütésben is vár a Hotel Golden Lake Resort

A Hotel Golden Lake Resort Balatonfüreden a parti városrész központjában helyezkedik el. A 65 szobás wellness és konferenciahotel három teremmel rendelkezik, amely akár 140 fő befogadására is alkalmas.

A konferenciák mellett tökéletes helyszín arra, hogy a céges rendezvények vendégei a szünetekben is kellemes környezetben töltsék a szabadidejüket. A szálloda saját kikötővel rendelkezik, amely tökéletes programot kínál csapatépítők vagy céges rendezvények számára. Ami a pihenést és a további programokat illeti, a Hotel Golden Lake Resort wellness részlege a teljes testi felfrissülésről gondoskodik a belső medencével, a szaunaszeánszoknak otthont adó, külső finn szaunával és az igazi kuriózumnak számító Swim Spa-val.

A Hotel Golden Lake Resort****superior Venus wellness & beauty részlegén igazi feltöltődés vár Önökre. Kilépve a rohanó hétköznapokból a test és a lélek harmóniába kerül, és a szellemi kikapcsolódás is garantált.

A beltéri medencében, pezsgőfürdőben és gyermekpancsolóban - melyekből fantasztikus kilátás nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre - a felhőtlen szórakozásé és örömteli játékoké a főszerep. A szálloda beltéri élménymedencéje 28-30°c-os, melyben két nyakzuhatag masszírozását is élvezhetik a vendégek.  

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu címen!