Őszi „KICK-OFF” a HOTEL CARBONABAN

Hévíz egyik legnagyobb gyógy- és wellness központja kiváló helyszíne lehet a szakmai konferenciák, csapatépítő tréningek programjainak 10, vagy akár 300 fő részére.

Jó megközelíthetőségének köszönhetően a szálloda alkalmas akár rövidebb vagy hosszabb szakmai szemináriumok megtartására is. A kimeríthetetlen kikapcsolódási lehetőségeket kínáló NaturMed Hotel Carbonában eltöltött idő értékes ajándék lehet megbecsült munkatársainak, partnereinek.

A spa és wellness szolgáltatások, a kényeztető programok valódi felfrissülést jelentenek egy-egy szakmailag tartalmas nap után. A munkatársak vendégszeretete és a személyre szóló odafigyelés pedig garantáltan felteszik a koronát az együtt töltött napokra.

8 terem: 37 négyzetmétertől 400 négyzetméterig
A rugalmasan alakítható termek és a kiegészítő szolgáltatások ideális körülményeket kínálnak, legyen az kis létszámú műhelymunka, ahol munkatársai, szakmai partnerei vesznek részt egy elmélyült foglalkozáson, vagy egy csoportmunkát igénylő, kreatív energiákat felszabadító workshop. A hang- és vizuális technikai felszereltség, a klimatizált helyiségek, a rendezvénytermek tökéletes megoldást jelentenek kis és nagy létszámú rendezvényekhez egyaránt. A Rómeó és Júlia termek, valamint a 300 fő befogadóképességű, szekcionálható Carmen bálterem kiválóan alkalmasak kisebb szekcióülések vagy nagyobb létszámú szakmai konferenciák, plenáris ülések szervezésére is.

A szakmai programok mellett különleges környezetben biztosított az ellazulás, a kikapcsolódás. Egy-egy tréning vagy csapatépítő esemény alkalmával a résztvevők új környezetben töltenek együtt hosszabb időt kollégáikkal. A tartalmas programokon, oldott hangulaton túl ezért az is fontos, hogy a szállás, az igénybe vehető wellness szolgáltatások, a közös sportfoglalkozások és az étkezések színvonalasak legyenek. Mindez hozzájárul az elégedettséghez, és biztosan jó emléket hagy a munkatársakban, partnerekben. Legyen szó szabadtéri vagy beltéri, sportos vagy logikai témájú programról, bármilyen egyedi, személyre szabott ötlet megvalósításáról, számíthat a szálloda csapatára a szervezésben és a lebonyolításban egyaránt.

Őszi csapatépítő tematikák 15 főtől: 

  • Felfedezés 2 keréken 
  • Városi kalandtúra Keszthelyen 
  • Erdei csapatépítés 
  • Jóga chill out

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!