Őszi csapatépítés a Mecsek színpompás környezetében

A sikondai Ambient Hotel & AromaSPA**** Pécstől alig 20 km-re számtalan csapatépítő program kiváló helyszíne az őszi időszakban is.  

Az Ambient Hotel & AromaSPA-ban minden adott a tökéletes időtöltéshez: modern konferenciatermek, kiváló gasztronómia, magas színvonalú wellness szolgáltatások és a természet adta programlehetőségek által nyugodtak lehetünk a rendezvények sikerével kapcsolatban. A konferenciatermek és wellness részleg szolgáltatásai igazi feltöltődést nyújtanak az egyedi adottságú természeti környezetben.

A Mecsek ölelésében szinte korlátlan outdoor lehetőség adott a csapatépítő programok számára.
A természet kristálytiszta levegőjén lehet csak az igazi az aktív kikapcsolódás! Legyen szó hosszabb-rövidebb gyalogtúráról vagy segway túráról, mindenki felfrissülve tér majd vissza egy délutáni wellness programra vagy esti szórakoztató programra. 

Felfedezőknek ajánljuk: a közeli Orfű tórendszere a látvány mellett a vízi sportokra is lehetőséget biztosít. Az Orfűi Malmok országosan is egyedi múzeuma pedig különleges programokat ígér; itt a papírmerítést is kipróbálhatják a vállalkozó kedvűek.

A kultúra szerelmesei Pécset is bebarangolhatják, ahol érdemes megnézni a helyi látnivalókat. A Zsolnay Negyed kiállításai, az UNESCO világörökség részeként a Cella Septichora és a különböző múzeumok értékes kulturális programot kínálnak.
  
A szállodában kétpályás bowling és játékterem várja a szórakozásra vágyókat. A kikapcsolódást szállodán belül szervezett szaunafelöntések, casino estek, koktélpult, borkóstolók, esti zenés programok teszik teljessé.

Tervezzük meg együtt a tökéletes programot! Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!