Nyár vagy ősz – az Accent szállodái tárt karokkal várják!

Az Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel Kecskemét szívében, a Hotel Narád a Mátra tetején hegyvidéki idillben, a Best Western Plus Lakeside Hotel pedig a királyok városában ígér felejthetetlen élményeket.

Megújult szolgáltatások, változatlan vendégszeretet: Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel

A szálloda Kecskemét szívében, a Duna-Tisza közti Homokhátságon, az „aranyhomokon” várja vendégeit. Kényelmesen bejárható félemeletén négy klimatizált, természetes fényű rendezvényteremmel és megújult kávészünet bekészítésekkel várják a vendégeket (200 főig).

2023. június 10-én hagyományteremtő céllal új gasztroprogram indul, amelynek keretein belül Csuja Imre önálló estjének ad helyet a szálloda legimpozánsabb rendezvényterme. Az est folyamán a vendégek az ínyenc fogások mellett a helyi termelők boraiból kapnak kóstolót. További újdonság, hogy június 1-jétől bővül a parkolókapacitás, így összesen 23 jármű részére biztosított parkolási lehetőség a szálloda közvetlen közelében.

Kösse össze a kellemest a hasznossal! Az Aranyhomok wellness részlege különleges illatszeánszokkal és szaunafelöntésekkel teszi pihentetőbbé a szállodában eltöltött időt, a belváros közelsége pedig garantált lehetőségeket biztosít a kulturális programok kedvelőinek!

Csapatépítés erdei környezetben Mátraszentimrén

A nyári hónapokban is nagy szeretettel várja a rendezvényre érkező vendégeket a Hotel Narád!

Tegye egyedivé rendezvényét és tartsa izgalmas, hegyvidéki környezetben céges eseményeit. Az Accent Hotels tagjaként a Hotel Narád magas színvonalú, professzionális rendezvényszolgáltatásokat és kiváló gasztronómiai élményt nyújt Önnek.

Legyen az munkatalálkozó, tréning, workshop vagy egy bulis csapatépítés itt biztosan megtalálja azt, amitől különlegessé válik rendezvénye.

A szállodában

•             51 db szobával,
•             350 négyzetméteren elhelyezkedő wellness részleggel,
•             Felnőttek részére berendezett játszószobával (csocsó, biliárd, ping-pong lehetőség)
•             Csodálatos, természetes megvilágítással rendelkező rendezvénytermekkel,
•             Elképesztő panorámájú étteremmel várják a vendégeket!

Az alap szolgáltatásokon túl garantált: profi csapatépítő és izgalmas outdoor programok, barátságos személyzet és rugalmas szemlélet.

Tervezzen előre! Őszi rendezvény a Best Western Plus Lakeside Hotelben****

Őszi csapatépítést, meetinget, esetleg konferenciát tervez?
Foglaljon már most a Lakeside Hotel szabad őszi időpontjainak egyikére!

A szállodában egy 130 négyzetméteres, három részre szekcionálható konferenciaterem ad otthont különféle rendezvényeknek. Ezen kívül a szálloda éttermében megtalálható egy 100 négyzetméteres, panorámás különterem is, amely alkalmas kisebb tréningek és meetingek megtartására.

A szálloda étterme, a tóra néző Grafit Bistro akár 150 fő befogadására is alkalmas, így céges ebédeknek vagy vacsoráknak ideális helyszínt biztosít, exkluzív környezetben.

Ajánlatkérését az info@dayholiday.hu email címen várjuk!