Motiválja munkatársait egy év eleji csapatépítő programmal!

Egy lelkes és összetartó csapat minden munkáltató álma, de az év végére a legtöbb csapattag energiaszintje erősen lemerül.

A decemberi leállások, szabadságok és ünnepi időszak után emiatt is nehezebb újra felvenni a pörgős munkaritmust.

Ilyenkor fontos, hogy a csapategységet visszaállítsuk, és a tagok részére közös célokat tűzzünk ki. Erre egy tökéletes alkalom lehet az év első heteiben szervezett közös élménygyűjtés.

Ha szeretné, hogy csapata újra tökéletes összhangban működjön együtt, mellette még javítana a belső kommunikáción és erősítené az összetartozás érzését, foglalja le a Thermal Hévíz szálloda évindító ajánlatát! A szálloda adottságai és sokoldalú szolgáltatásai lehetővé teszik konferenciák, tárgyalások, fogadások, gálavacsorák, izgalmas csapatépítő programok, valamint céges és családi ünnepségek szervezését és lebonyolítását.

Ensana Thermal Hévíz évindító csapatépítő ajánlat

  • Szállás félpanziós ellátással
  • Napi 1 kávészünet: a klasszikus harapnivalók mellett csapatra szabott variációk is kérhetőek, akár koncentrációt segítő, energetizáló fogásokkal és egészséges Ensana falatokkal
  • Terem használat: a különböző méretű konferenciatermekből kis és nagyobb létszámra is összeállíthatók a csapat igényeihez szükséges terek – akár több helyszínen is egyszerre.

Gyűjtsön be csapatával egy csokornyi élményt, hogy a dolgos hétköznapokon bőven legyen mire visszaemlékezni! Válogasson kedvére az alábbi kiegészítő programok közül:

  • Gyertyafényes fürdőzés: zártkörű fürdőhosszabbítás 21:00 - 23:00 óráig.
  • Tematikus szaunaprogram szaunamester vezetésével a fürdőhosszabbítás keretében.
  • A téli időszakban sejtelmes párafelhőbe burkolózó Hévízi-tó különleges látványt nyújt. A szállodában kedvezményes árú tóbelépő is elérhető a csapatépítéshez.
  • A vízitúrákat szeretőknek igazi csemege a Hévíz-lefolyó gőzölgő vizén történő kenutúra.

Ha tetszett az ajánlat, vagy egyedi ötletet szeretne megvalósítani, kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!