Mindig a fókuszban - Újdonságok a hévízi Hotel Európa Fitben

Mi a jó recept ahhoz, hogy egy szálloda a legmagasabb vendégigényeknek megfeleljen? Végy egy különleges helyszínt, legyen jó szolgáltatásod, főzz finomakat, és monitorozd, mire vágynak a vendégeid.

A hévízi Hotel Európa Fitben a fentieket folyamatosan szem előtt tartva állunk már több, mint 20 éve a vendégek szolgálatában. Az elmúlt évek nem kímélik a szállodaipart, gondoljunk csak a közelmúlt covid válságára, a most zajló háborúra, és az előttünk álló energiaválságra. Mégis hisszük azt, hogy az embereknek a jövőben is szükségük lesz a pihenésre, az egészségük megőrzésére pedig legalább ennyire…

Mert hévízi szállodaként a kellemes wellness szolgáltatások színes kínálata mellett továbbra is elkötelezett hívei vagyunk az egészségmegőrzésnek, gyógyulásnak. Legújabb szolgáltatásunk annyira új, hogy épp csak pár vendég próbálta ki legújabb büszkeségünket, a kültéri, egész évben üzemelő fedett gyógyvizes medencénket, amelynek vizét saját kútból nyerjük. A felújítással a Relax úszómedencénk környezete is átalakult, és egy olyan kültéri vízi világot hoztunk létre, ami egy igazán üdítő csendes wellness oázis. A gyógyító felfrissülés mellett szintén vadonatúj edzőparkunk várja a mozgás szerelmeseit, és rövidesen elkészül a Tradicionális Hévízi Kúra elemeként egy új, 6-állásos súlyfürdő épület, amely tökéletes helyszínként szolgál majd a gyógyulni vágyóknak, és emléket állít Dr. Moll Károlynak, a súlyfürdő feltalálójának is.

A szálloda belterei már korábban megújultak, magával ragadó lobby, tágas, modern és persze energiatakarékos apartszobák, exkluzív lakosztályok segítik a gondtalan időtöltést.

Az ideérkező vendégek szinte minden ajánlatunk keretében igénybe vehetik térítésmentes orvosi konzultációnkat, és gyógyászati-egészségmegőrző, valamint kényeztető és szépészeti szolgáltatásokon vehetnek részt az egyéni kezelésektől a komplex, személyre szabott programokig.

Az ősz is számtalan csalogató ajánlattal várja az érkezőket, amelyek mindegyikébe elrejtettük a titkos összetevőnket is, a határtalan vendégszeretetet…