Mice & More - új évszak, új perspektíva

Eddig konferencia szállodaként mutatkoztunk be Önöknek, mostantól azonban szeretnénk, ha nem csupán rendezvényhelyszínként gondolnának ránk, hiszen a Carbona sokkal több ennél.

Az elmúlt időszakban figyeltük a változásokat, az új igényeket. Az üzleti világ és a társadalmi szokások változnak, így mi is alkalmazkodunk hozzá. Ismerjék meg élmény alapú szolgáltatásainkat is, ahol a munkatársak, a dolgozók vagy partnereik kerülhetnek fókuszba.

A jó teljesítményért, nehéz iga­zán ötletes és egyedi ajándékot találni a munkatársak, partnerek számára. Erre jó megoldás egy ajándékutalvány. Élményt adni mindig jó választás, hiszen a kitűnő időtöltés pozitív hatása hosszú távon kö­tődik a vállalathoz és az ott elért egyéni sikerekhez, az eredményes együttmű­ködéshez. Vállalati partnereink számára nyújtott különleges ajánlatainkon túl, az ott dolgozó munkatársaknak is kedvező lehetőséget biztosítunk a pihentető kikapcsolódáshoz. Jutalmazza meg dolgozóit kikapcsolódással! 

Kérjen egyedi ajánlatot: kikapcsoló csapatépítésre, csajos hétvégére, aktív kikapcsolódásra, relaxáló jógatáborra, sportos kirándulásra, állapotfelmérésekre és kezelésekre az egészség jegyében.

A Hotel Carbona nem csak egy hely, ahol dolgoznia kell, hanem itt megújulva feltöltődhet és élvezheti az életet.

Ha szeretne többet tudni, vagy egyedi ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal>>