Megújuló szobák a Hotel Heliában

A téli hónapokban tovább szépülnek a Danubius Hotel Helia szobái, tavaszra több mint ötven teljesen megújul.

Tavaly novemberben indultak el a 4., 5. és a 6. emelet északi szárnyának munkálatai, amelyek előreláthatóan 2023 március végéig tartanak. A felújítás ideje alatt a hotel minden szolgáltatása elérhető, a szálloda tapasztalt és szakavatott kollégái gondoskodnak a vendégek kényelméről.

A Budapest XIII. kerületében, Duna-parton elhelyezkedő 262 szobás Danubius Hotel Helia a konferencia és wellness szolgáltatásokat kereső vendégek körében is jól ismert. A belváros csupán 15 perc alatt elérhető innen, a közeli Margitszigeten pedig sportlehetőségek sora – futóösvény, teniszpálya, bicikli, strand – és gyönyörű parkok várják a mozogni vágyókat. A szállodában a fitness és wellness szolgáltatások széles köre, többek között fedett uszoda, jacuzzi, gőzfürdő, szauna, sóbarlang, szolárium és napozóterasz is elérhető.

A konferencia szinten 9 természetes megvilágítású, klimatizált rendezvényterem, valamint a legmodernebb technikai berendezések biztosítják a szakmai rendezvények, konferenciák, szimpóziumok, kiállítások magas színvonalú lebonyolítását, akár 400 főig. 
Az Episode étterem étlapján a magyar és nemzetközi konyha ajánlatai mellett vegetáriánus ételek is megtalálhatóak. Rövidebb üzleti tárgyalásokhoz, baráti beszélgetésekhez pedig a Yellow Bistro kínál tökéletes helyszínt: könnyű ételek, saláták gazdag választéka, torták és sütemények, italok, tea- és kávé-különlegességek is szerepelnek a kínálatában.